- Apple iPhone 17 - alap
- One mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Amazfit GTR 3 Pro - szintkülönbség
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A26 - csak a szokásos
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- MIUI / HyperOS topik
- Több könyvet passzolna el a Samsung, mint kagylót
- Megvan a Xiaomi 17 és 17 Ultra európai ára
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
delibab
senior tag
Ma átvettem az újracsomagolt Sony 55A90J-t az emag-tól. Még fizetés előtt megkértem őket, hogy nézzük át és akkor nem kell fölösleges köröket futni ha nem akarom megtartani... nagyon kedvesek voltak ( Budaörsi xxx Lutz ) ki is hozták és segítettek átnézni. Szerencsére nem nagyon volt kérdés mivel gyakorlatilag csak a doboza volt kibontva korábban és semmi más nem történ vele. A tv-n rajta volt a gyári fólia, kijelzőn körbe a szilikon, gyári tartozékok mind bontatlanok voltak, a talpak, a csavarok, a távirányító, a bele való elem, egyszóval minden! Gyakorlatilag a tévé nem lett kivéve a dobozból és beüzemelve sem volt soha, sehol egy karc vagy egyéb esztétikai hiba! Annyira lett újracsomagolva, hogy a dobozt lezáró ragasztó már emag-os volt... 522.000.- volt így, annyiért szerintem elég jó vétel...
Magáról a tévéről nem tudok sokat írni, de pl a távirányítója nagyon király! Nekem már ez nagyon nagy pozitívum, de természetesen a kép is pazar (milyen is lenne...) majd még állítgatom de egyenlőre csak élvezem!
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG 55C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- SAMSUNG (QE65S90D) 165CM 4K Q-OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- LG OLED 55C97LA - talp + fali tartó + távirányító - hibátlan
- AKCIÓ! Dell Latitude 3530 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Kolink Stronghold ADATA 600W
- HP Dell, Fujitsu, üzleti kategóriás notebook kiárusítás - frissítve: 01.03
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Corsair VENGEANCE Pro 32GB (4x8GB) DDR4 2800MHz
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor