Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- CES 2026: A Lenovónál már akasztják a jövőt
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
jookomak
üzenetére
Ez játék szempontból is szívás.. Pl. az erősítőre hiába kötöd rá a konzolt, csak 60Hz-d lesz.. Visszafelé meg, vagyis ha a TV-be kötöd a konzolt, hogy legyen 120Hz, akkor meg nem lesz sem atmos, sem dtsx. Elvileg.. De pont írtam házomozi topic-ban, hogy nekem a nanocell-ről kiírta az erősítő, hogy atmos, pedig nem earc-os sem a tv, sem az avr, a CX3-mal még nem próbáltam ki, valamikor megnézem ott is.
Más, a pixelfrissítés.. Ha néha valami miatt mégis történik valami, akár áramszünet, bármi, utána a következő x órás cikusnál megcsinálja magától? Vagy néha érdemes egy manuális opciót csinálni Akár "gyorsat" akár "lassút"?
Alapból én szünetmentest használok szinte mindenre, az a biztos.

Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Elektromos autók - motorok
- BestBuy topik
- Sweet.tv - internetes TV
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kuponkunyeráló
- Gumi és felni topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- További aktív témák...
- LG OLED55B53LA gyári Garancia számlával
- Újszerű Samsung OLED QE77S90DAT(2027 Decemberig Garis) 195cm
- SAMSUNG (QE65S90CAT 165CM 4K Q-OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- Hisense 65A85H 4K Ultra HD Smart Dolby Vision IQ , Dolby Atmos 120Hz Gaming OLED TV
- BOMBA ÁR:Pár hetes, (48") LG 48C52LA OLED evo Tv, Smart, 4K Ultra HD, 144 Hz, (2025-ös modell)
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 512GB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év garancia
- Csere-Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-57! I7 11800H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Vhiktor