Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- 8000 nit, maradhat? A szaúdiaknál kezd a Honor 600 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ricsip
addikt
válasz
Space marine
üzenetére
1. Youtube TV-n tudtommal semelyik gyártónál nem kezeli a TV-re kötött billentyűzetet. Nekem legalábbis egy 2015-ös Samsungon, meg 2016-os LG-n sem működött, de a mostani 2021-es LG-n se reménykedem (még nem próbáltam ki). Szerintem a guugle a hibás, nekik kell küldeni a fehér poros leveleket.
2. Kalibrálás: engem is kiröhögtek itt h. eleve kalibráltattat vettem médiában. A jegyzőkönyv alapján elég jelentős volt az egyes színekben való eltérés kalibrálás előtt (nem értek hozzá annyira, h. magamnak megcsináljam). Kalibrálás után a jegyzőkönyv szerint szépen egységes fényerejűek lettek az R-G-B. Változhat valamennyit a bejáratás után? Valószínűleg, nem tudom. De remélhetőleg még utána sem lesz olyan nagy az eltérés, mint eredetileg kalibrálatlanul volt. Utólag kihívni valakit, hogy a lakásomban prüttyögjön vele 5-6 órát, 50 ezer ft-ért, nem tűnt olyan szimpatikusnak. Más kérdés, hogy ha az "Éles" profil az extrém módon harsányra állított értékekkel bejön valakinek, ott tényleg nem sok értelme van bármit is kalibráltatni.
A bemutatótermekben futó harsány demó felvételek nem véletlenül színorgiás jeleneteket mutatnak, koromfekete háttér előtt valami színes paca. Nem tudod megítélni mi annak az izének a valódi színe. Nem véletlenül nem mutatnak embereket a demók, mert egyből látszana h. természetellenes bőrszíne van. Illetve nincsenek olyan jelenetek, amiknél fel lehetne ismerni a természetes színeket. Ha USB-ről rá engednek dugni jól ismert filmet, abból néhány jelenetnél le lehet szűrni, hogy a gyári profilok használhatóak-e vagy sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Akciókamerák
- Jár valaki a BME-re a PH!-sok közül?
- Fogyjunk le!
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
- Melyik tápegységet vegyem?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- One mobilszolgáltatások
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- LG 42C5 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- LG (OLED83C43LA.) 210CM 4K SMART 120HZ OLED ! AKCIÓ!
- LG 55B5 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- 268 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285HX, RTX 5060 (multitouch)
- Apple iPad Air 5.Gen 64GB 100% (1év Garancia) - AKCIÓ
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4428
- ÚJ ASUS Vivobook 15 - 2.8K OLED 120Hz - i5-1335U - 16GB - 1TB - Win11 - Garancia
- MSI Thin GF63 12VF RTX 4060 / 144Hz / SZINTE ÚJ!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor