Hirdetés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- iPhone topik
- Azonnali navigációs kérdések órája
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dani0504
tag
válasz
Per Degaton
üzenetére
Én szombaton hoztam el az 55oled706-ot, 55oled805-öt akartam venni, de mivel 10-20e forint volt a különbség így a 706 lett a befutó.
A csomagolás nagyon patent, passzentosan van benne a tv. Összeszerelése szerintem jó, kopogós műanyag a hátulja, de egy reccsenés és nyikkanást sem halottam összeszereléskor. A távirányító gombjai nem világítanak kivéve az ambilight gombját(mondjuk ezzel az erővel világíthatna a többi is) és nincs benne mikrofon. Műanyag az egész, de abból a minőségibb fajta, ami elsőre feltűnt, hogy milyen súlya van az itthon található darabokhoz képest. Nekem speciel hiányzik róla a világítás, mert még nem tudom melyik gomb hol található rajta, de szerintem 1/2-1 év múlva ha még szükségesnek érzem veszek egy világítósat hozzá. Véleményem szerint jelenleg nem éri meg a 806 a már említett különbségek miatt.
A fényereje szerintem elegendő nappali viszonyok között is, nekem nem tűnik kevésnek, este vissza is kell venni. A képminősége szerintem jó, bár ez az első 4k és oled tvm. A beállításokat tekintve az itt a fórumon emlegetett beállítások megtalálhatók.
Ha van valami kérdésed vagy kérésed, hogy nézzem meg szívesen megteszem és válaszolok, ha tudok!
A kijelzőt mivel szoktátok ellenőrizni?
Itt a különböző panel problémákra gondolok amik elő szoktak kerülni. Youtube-on találtam egy oled videót ahol különböző szürkéket jelenít meg. Azzal nem tapasztaltam inhomogenitást rajta.Azt hol tudom megnézni, hogy a panelben mennyi az üzemóra?
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Philips 55OLED909/12 4K OLED+, Ambilight, 144Hz, B&W hang PRÉMIUM TV!
- Pár hetes, (48") LG 48C52LA OLED evo Tv, Smart, 4K Ultra HD, 144 Hz, (2025-ös modell)
- SAMSUNG (QE55S90FAEXZT) 140CM 4K QD OLED 144HZ SMART UJ MODELL! AKCIÓ
- LG OLED 65G4 - 165cm, 4k - szépséghibás - ÁRON ALUL
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 3-11. gen.
- CoolerMaster MM710 53gr pehelykönnyű gamer egér eladó
- Eladó Apple iPhone SE 2020 64GB / 12 hó jótállás
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor