Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dani0504
tag
válasz
Per Degaton
üzenetére
Ez a része nem fog menni, mert nincs konzolom amivel kipróbálnám.
-
Dani0504
tag
válasz
Per Degaton
üzenetére
Én szombaton hoztam el az 55oled706-ot, 55oled805-öt akartam venni, de mivel 10-20e forint volt a különbség így a 706 lett a befutó.
A csomagolás nagyon patent, passzentosan van benne a tv. Összeszerelése szerintem jó, kopogós műanyag a hátulja, de egy reccsenés és nyikkanást sem halottam összeszereléskor. A távirányító gombjai nem világítanak kivéve az ambilight gombját(mondjuk ezzel az erővel világíthatna a többi is) és nincs benne mikrofon. Műanyag az egész, de abból a minőségibb fajta, ami elsőre feltűnt, hogy milyen súlya van az itthon található darabokhoz képest. Nekem speciel hiányzik róla a világítás, mert még nem tudom melyik gomb hol található rajta, de szerintem 1/2-1 év múlva ha még szükségesnek érzem veszek egy világítósat hozzá. Véleményem szerint jelenleg nem éri meg a 806 a már említett különbségek miatt.
A fényereje szerintem elegendő nappali viszonyok között is, nekem nem tűnik kevésnek, este vissza is kell venni. A képminősége szerintem jó, bár ez az első 4k és oled tvm. A beállításokat tekintve az itt a fórumon emlegetett beállítások megtalálhatók.
Ha van valami kérdésed vagy kérésed, hogy nézzem meg szívesen megteszem és válaszolok, ha tudok!
A kijelzőt mivel szoktátok ellenőrizni?
Itt a különböző panel problémákra gondolok amik elő szoktak kerülni. Youtube-on találtam egy oled videót ahol különböző szürkéket jelenít meg. Azzal nem tapasztaltam inhomogenitást rajta.Azt hol tudom megnézni, hogy a panelben mennyi az üzemóra?
-
Dani0504
tag
Philips 55oled805 amit most nagyon nézegetek, de egyre kevesebb helyen van, ahogy látom lévén, hogy kifutó széria. Mostani legjobb ára 360eFt eMAG -on.
Viszont ahogy nézem erőteljesen jönnek az új típusok, pl. a 706-os ami ahogy nézem tudásban jobbnak ígérkezik, viszont még 416eFt az ára az Alzánál.Javarészt filmezésre és TV adás nézésére/TelekomIP/ abból is HD-ra használnánk. Játszani nem tervezek rajta, így a HDMI 2.1 annyira nem fontos.
Ami érdekes lehet azaz eARC hiánya, de szerintem azt sem használnám ki, egy Denon x1600 erősítőm van.
Mi a véleményetek? -
Dani0504
tag
Sziasztok!
A Philips Oled 705 és 805 között mi a különbség?
Ahogy nézem jelenleg nagyon jó áron mozog ez a két TV 55"-ban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Macska topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gyúrósok ide!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Milyen TV-t vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- LG (OLED83C43LA.) 210CM 4K SMART 120HZ OLED ! AKCIÓ!
- LG OLED55BX3LB 4K 120 Hz Smart TV
- LG 48"-os Smart OLED TV (2025.-ös) - Dobozában,2026.Júliusig Garival!
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- LG 48G5 - 48" OLED Tandem - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 2400 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- Lenovo 13w Yoga 2in1 Gen 2 AMD Ryzen 3 7330U 8 GB RAM 256 GB SSD Premium garancia FHD IPS TOUCH
- iPhone 17 Pro 256 GB Kozmosz - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 94% Akkumulátor
- Iphone SE 2020 64GB // ÁFÁS Számla // Garancia //
- PE ProLiant ML350 Gen9 Hot Plug 8SFF Rack Szerver! x2 XEON + HDD + 16GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor