- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 17 - alap
- iPhone topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
dgyuri0123
nagyúr
Rtings-féle fehéregyensúly beállítást én is kipróbáltam 910V-n, (természetesen nem a B7 alapján
) de csúfosan elvérzett a dolog, szóval a fehéregyensúlyt ne babráld. Viszont, ha jól figyelsz láthatod, hogy sötét szobában hol áll az oled fény....16-on, nem pedig 40-50-en... Bár figyelmen kívül is hagyhatod amit írtam és használd úgy, ahogy neked tetszik... 
Ha gondolod olvasd el ezt, onnan "ollóztam" ki ezt a részletet... : "For calibration purposes, we adjusted 'OLED LIGHT' to 16 to reach our desired luminance of 100 cd/m². You can adjust it to match your room environment. For a brighter room, this will need to be increased. Not that this does not affect the colors, only the luminance of the display. We then increased the 'Contrast' to 100 since it helped the calibration. We left 'Brightness' to 50, its default value"
LG szervizt nem érdekli ki a tulajdonos...Én is regisztráltam számla nélkül és úgy is elfogadta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- gban: Meghalt Chuck Norris
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Formula-1
- Autós topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- További aktív témák...
- iPhone 11 Pro 64GB 100% (3hónap Garancia) - AKCIÓ
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo LEGION 5 PRO Ultra 7 255HX 24GB RAM 512GB SSD RTX 5070 8GB 16" QHD+ 3év Prémium GAR
- Dell Precision 7550,15.6",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11, 2 KAMERA
- Apple MacBook Pro 14 M1 Pro (2021) 16GB / 1TB ezüst
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

) de csúfosan elvérzett a dolog, szóval a fehéregyensúlyt ne babráld. Viszont, ha jól figyelsz láthatod, hogy sötét szobában hol áll az oled fény....16-on, nem pedig 40-50-en... Bár figyelmen kívül is hagyhatod amit írtam és használd úgy, ahogy neked tetszik... 
Vhiktor