Hirdetés
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Egy picit olcsóbb lesz a Google Pixel 10a
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
dgyuri0123
nagyúr
Rtings-féle fehéregyensúly beállítást én is kipróbáltam 910V-n, (természetesen nem a B7 alapján
) de csúfosan elvérzett a dolog, szóval a fehéregyensúlyt ne babráld. Viszont, ha jól figyelsz láthatod, hogy sötét szobában hol áll az oled fény....16-on, nem pedig 40-50-en... Bár figyelmen kívül is hagyhatod amit írtam és használd úgy, ahogy neked tetszik... 
Ha gondolod olvasd el ezt, onnan "ollóztam" ki ezt a részletet... : "For calibration purposes, we adjusted 'OLED LIGHT' to 16 to reach our desired luminance of 100 cd/m². You can adjust it to match your room environment. For a brighter room, this will need to be increased. Not that this does not affect the colors, only the luminance of the display. We then increased the 'Contrast' to 100 since it helped the calibration. We left 'Brightness' to 50, its default value"
LG szervizt nem érdekli ki a tulajdonos...Én is regisztráltam számla nélkül és úgy is elfogadta.
Új hozzászólás Aktív témák
- ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 1000GB FHD 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3948
- OnePlus 12 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB Zalman T4 Plus Chieftec 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) de csúfosan elvérzett a dolog, szóval a fehéregyensúlyt ne babráld. Viszont, ha jól figyelsz láthatod, hogy sötét szobában hol áll az oled fény....16-on, nem pedig 40-50-en... Bár figyelmen kívül is hagyhatod amit írtam és használd úgy, ahogy neked tetszik... 
Vhiktor