- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- OnePlus Nord 5 - lehűti a kedélyeket
- Több könyvet passzolna el a Samsung, mint kagylót
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ren Hoek
veterán
Ez szerintem már bőven garis probléma.
Firmware frissítés volt?A permanens beégés nem ilyen. Ennek alaposan utánajártam...+ erősen kétlem, hogy a sötétebb négyzetekben járattad a TV-t 24/7 és ott elöregedett. Ez mintha panel vezérlési hiba lenne inkább. Kb egyenlő azzal, mintha elhalványodna egy edge LED az LCD-n. Samsung LCD-ken gyakori volt ez egy szériánál... cimbinél volt kb ilyen a képe a TV-nek. Kijött a szerelő és panelcsere helyszínen.
Azt tudom, hogy a beégett Sky logo és hírsáv miatt nem cserélték a TV-ket (még a 3000 fontért vásároltakat sem) 6-os széria is érintett volt ha jól rémlik. A válasz az volt, hogy a beégés nem garis, és ne nézzen annyi Sky csatornát. Valaki jogi útra akarta terelni az egészet, de az LG válaszban az volt, hogy felkészülnek a védelemre. Gondolhatjuk milyen ügyvédekkel.
Viszont többeknek cserélte a bolt, ahol vették...... de ez esetben szerintem panelhiba, és köze nincs a beégéshez.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG OLED 55C97LA - talp + fali tartó + távirányító - hibátlan
- LG OLED48C41LA OLED evo smart tv 3 ÉV GYÁRTÓI GARANCIA
- SAMSUNG (QE77S90CAT) 195CM 4K SMART OLED PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- LG 65G5 - 65" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG OLED65C41LA OLED 3 ÉV GYÁRTÓI GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Apple Watch SE3 2025 40MM Starlight 100% (1év Garancia)
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor