Hirdetés
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Luxuspóráz: okosláncot akasztana a nyakadba az Apple
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Netfone
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
Azért lehet megtenni, mert van aki így viselkedik. Csak akkor működik a dolog. Addig amíg az emberek így viselkednek addig nincs olyan cég amelyik ezt ne használná ki. USA-ban idiotizmus amit művelnek és azt nagyon nem kéne átvenni de ez sem jó ami a többi országban folyik, többek közt nálunk is. Szinte az összes nagy online kereskedés is ezt csinálja. Aki tudatos vásárló és keresi a megfelelő terméket az nagyjából tudja, hogy mi a jó ár és azt is, hogy nem feltétlenül a BF-en lévő a jó. Én akkor veszem meg amikor szükségem van rá és megvan a pénzem, nem érdekel, hogy 3 hónap múlva 20%-al olcsóbb lesz. Egyébként előfordultak jó vételek, volt pl. féláron router. Persze nem az én igényeimnek, de előtte mindig a duplája volt. Szóval azért vannak jó árak, de nem biztos, hogy téged vagy engem pont "megérint", mert nem nekünk szól.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3904
- Oppo A14 4/64GB / 12 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA IPS Touch i5.1135G7 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Vhiktor