Hirdetés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- MIUI / HyperOS topik
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Madwe
nagyúr
válasz
rappit4
üzenetére
Abl-t nem tudod kikapcsolni szervíz menüben csak az asbl-t (auto static brigthness limiter?) ami a statikus világos részeken kapcsol be. Azt se ajánlott kikapcsolni, de az abl-t ha lehetne se lenne érdemes - nem csak a beégés de az energiahasználat miatt is kapcsol be, nem képes annyi naftát lekezelni rendesen az elektronika, problémákhoz vezetne.
kövezzetek meg, de engem nem hogy nem havar az abl de egyenesen szeretem. Eleve csak hdr esetén kapcsol be, filmeknél iszonyat ritkán észlelhető, játékoknál jellemzőbb h feltűnik, de ott se nagyon. S én örülök neki, h egy sötét jelenet után egy hirtelen világos nem égeti ki a szemem, én ezt egy featurenek s nem limitációnak élem meg

láttad már egy x szériás olednél az abl-t, vagy csak olvastál róla/videokon nézted? Érdemes élőben megnézni olyan kürülmények között ahol használnád (félhomály/sötét szoba)
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Xbox tulajok OFF topicja
- Mesterséges intelligencia topik
- Beperelte a Motorola a fél közösségi médiát
- SONY LCD és LED TV-k
- Linux kezdőknek
- Tudományos Pandémia Klub
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- További aktív témák...
- LG 55B5 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- LG 55G5 - 55" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- 65" S90C OLED 4K Smart TV 144hz (2023)
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 i7-11850H 32 GB RAM 1000GB SSD NVIDIA T1200 Garancia
- iPhone 16 Pro 128Gb 98% (2028.05.11-ig Garancia)
- HP ProBook 445 G10 14" Ryzen 5 7530U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Lemezes kiadás!
- GigaAKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A3000 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vhiktor