- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Google Pixel Watch 3 - képpontos idő
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Madwe
nagyúr
válasz
rappit4
üzenetére
Abl-t nem tudod kikapcsolni szervíz menüben csak az asbl-t (auto static brigthness limiter?) ami a statikus világos részeken kapcsol be. Azt se ajánlott kikapcsolni, de az abl-t ha lehetne se lenne érdemes - nem csak a beégés de az energiahasználat miatt is kapcsol be, nem képes annyi naftát lekezelni rendesen az elektronika, problémákhoz vezetne.
kövezzetek meg, de engem nem hogy nem havar az abl de egyenesen szeretem. Eleve csak hdr esetén kapcsol be, filmeknél iszonyat ritkán észlelhető, játékoknál jellemzőbb h feltűnik, de ott se nagyon. S én örülök neki, h egy sötét jelenet után egy hirtelen világos nem égeti ki a szemem, én ezt egy featurenek s nem limitációnak élem meg

láttad már egy x szériás olednél az abl-t, vagy csak olvastál róla/videokon nézted? Érdemes élőben megnézni olyan kürülmények között ahol használnád (félhomály/sötét szoba)
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Path of Exile (ARPG)
- Formula-1
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xbox Series X|S
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- GAMER PC! Ryzen 3900X / RX 6800 Gaming X / 32GB DDR4 / 500GB NVMe / 850W! BeszámítOK!
- 27% ASUS VY249HF White IPS Monitor! 1920x1080 / 100Hz / 1ms / FreeSync
- 27% - GAMING PC! i5-12400F / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe / B760 / 650w! BeszámítOK
- Értékcsökkentett gamer alaplapok /ASUS/MSI/AM5/Számlával/
- Apple iPhone Air Black 256GB használt karcmentes 100% akku (20 ciklus) garancia 2026.12.20.-ig
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vhiktor