Hirdetés
- 5 GHz körülre gyorsulnak a mobilchipek, a Huawei lemaradásban
- Motorola Edge 70 Fusion – stílusosan főznek
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Snapdragon 8 Elite Gen 5 és folyadékhűtés jöhet a RedMagic új gamer táblagépébe
- Nagyobb akkumulátorral jöhet a Motorola Razr 70 Ultra, másban alig változna
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 4G-s verzióban is választható a Tecno Spark 50
- Yettel topik
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Sony Xperia 5 IV - házon belüli siker
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ztfolder
csendes tag
daneel_hu miért nem veszel a legolcsóbb modellekből? Ez is fajta rossz beidegződés az olvasatod szerint, hiszen oda is betalálhatnak egy- egy jó modellt. Itt páran elkezdtek rugózni a japán favorizálásomon. Pedig ez nem sznobság a részemről, egyszerűen így jött ki. Igaz, hogy az első kamerám még a 80 as évek végén egy vhs-c panasonic volt és azóta minden elektronikám pana és sony, de minden vasárlásnál megadtam az esélyt minden más márkának, csak valamiért ők maradtak fenn a válogatásnál. Most hogy elegem lett a sok szürke fátyolos szar ledekből (nekem pana plazmám volt az nem volt szar) szóval körbejártam a kérdést alaposan. Itt a fórumon is érdeklődtem, mert c9-x ben gondolkodtam alapjáraton (az került oledként először a látókörömbe) De a szervizhátteret leszámítva és hogy nem vagyok egy játék fan megint csak a pana jött ki befutónak. Nekem az nem opció hogy szervizbe szaladgálok. Fontosabb dolgaim is vannak. Hozzáteszem nem bántam meg bármennyire is az elején vagyok, de csak szuper lativuszokban tudok róla beszélni. Egyébként minden más márkához kívánok minden jót mindenkinek.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 48C5 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG (OLED83C43LA.) 210CM 4K SMART 120HZ OLED ! AKCIÓ!
- LG OLED 55 G2 okos TV - 139cm, 4k - színkalibrált
- Infinix Zero 5G / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Lenovo LEGION 5 PRO Ultra 9 275HX 32GB RAM 2TB SSD RTX 5070 Ti 12GB 16" QHD+ OLED 3év Prémium GAR
- 27% - Samsung S27D360GAU VA Monitor! 100Hz / 1920x1080 / 4ms
- 15" MacBook Air M3 16GB RAM/ 512GB SSD - 27% ÁFA (0424AB)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor