- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Friss információk és képek a OnePlus új órájáról
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Olcsón ad sokat, de a minősége... Kukirin G2 Ultra teszt
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
mucsácsó
üzenetére
Aki ismer, az tudja, hogy nagyon kritikus vagyok, függetlenül, hogy birtoklom a terméket vagy sem, nem tartozom azok közé, akik akkor is dicsérik, ha tudják, hogy nem igaz. Márpedig ez a fórum nagyon tele van ilyen emberekkel, de ez az Nvidia Shield pro, egyszerűen fenomenális és kész. Kár bármit írni róla, vedd meg és boldog leszel, nem is találsz olyan videót sem a youtube-on, ahol ne dicsérnék orrba-szájba.
Itthon ez is drágább (röhej tényleg), mert én németbe vettem 189 euróért a pro-t, amihez volt függőleges tartó, amihez járt pusz 1 év garancia+ egy minőségi HDMI kábel is. Alza-nal kapod az alapot, távot és a kütyüt 83 ezer körül.
De ez sem pénz érte, amit tud nyújtani. A távirányítója annyira minőségi, olyan jó fogni, kézben tartani, mozgásra a gombok világítanak (mindegyik) áhh az egészről lerí, hogy akik ezt tervezték, azok nem ma kezdték és a legjobbat akarták piacra dobni.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4495, 100% Akkumulátor
- HP ProBook 445 G9 14" Ryzen 3 5425U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Samsung Galaxy Watch 4 Classic 42mm, GPS, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% - Dell S2721NX IPS Monitor! 1920x1080 / 75Hz / 4ms / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor