- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Jófajta rendereken a Motorola következő kagylója
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple Watch
- Xiaomi 17 - még mindig tart
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Northlorien
tag
Azt én nem ismerem, valószínűleg pont amiatt amit te mondasz.
Amúgy igazad is van, én is ennek a híve vagyok/voltam, csak kiegészült az egész azzal, hogy amennyiben lehet célhardvert használok. Nem okoz gondot a settingelés sem, régebben rengeteget csináltam, és teszem is bizonyos téren ma is, viszont amennyire lehet kerülöm, mert inkább mással töltöm a szabadidőmet, amiből sokszor nincs elég. A Zidoo kb a megváltás volt, iszonyat jó player, pár barátom erre cserélte szintén a sajátját, miután látták nálam. Az új generácio az Z9x már android TV alapokon jön dolby vision támogatással.
@Salapp @Rolly Én felhívtam a Pana szervízt vásárlás előtt, és azt mondták, hogy amennyiben lefutotak a ciklusok, és beégett vagy probléma van akkor cserélik a panelt, a 2 éves garancia időn belül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Google Pixel topik
- Linux kezdőknek
- Synology NAS
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen légkondit a lakásba?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Robogó, kismotor
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus B250 i5 7500 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1060 6GB FSP CMT240 Chieftec 400W
- Gainward RTX 5060 Ti Python III 16GB GDDR7 128bit (NE7506T019T1-GB2061T) Videokártya
- 2000GB NVMe SSD, 1 év gar
- iKing.hu Nothing Phone 2 Pro 8/128GB White használt karcmentes 6 hónap garancia
- Jó ÁRON ELADÓ! Üzleti HP Elitebook 1040 G9 Laptop! / i5-1245U 16GB 256GB FHD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Amúgy igazad is van, én is ennek a híve vagyok/voltam, csak kiegészült az egész azzal, hogy amennyiben lehet célhardvert használok. Nem okoz gondot a settingelés sem, régebben rengeteget csináltam, és teszem is bizonyos téren ma is, viszont amennyire lehet kerülöm, mert inkább mással töltöm a szabadidőmet, amiből sokszor nincs elég. A Zidoo kb a megváltás volt, iszonyat jó player, pár barátom erre cserélte szintén a sajátját, miután látták nálam. Az új generácio az Z9x már android TV alapokon jön dolby vision támogatással.
Vhiktor