- 200 MP-es főkamerával és dupla periszkóppal jön az Oppo Find X9 Ultra
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
blakey
üzenetére
mert egy médialejátszó mindenben jobb, mint a TV-k lejátszója...
Ezért vettem shield pro-t, tényleg frankó kütyü, de amióta megvan nem tudtam beállítani, hogy frekvenciát váltson a tévén, pl Netflix-en. 23.976-os Dolby vison HDR beállításokkal használható netflix alatt. 59.97-re állítva minden akad. Lényegében a shield topikban a hetek óta tartó hsz-ek csak erről szólnak. Az MrMC sem vált frekit, kivéve csak a KODI. MrMc is csak pontosan 24p-re állítva majdhogynem sima lejátszást produkál, de azért annak is 60-on illene lennie, illetve ennek sem így kellene működnie, hogy csak 24-re állítva nézhető.
Vagyis a refreshrate program lfszt nem csinál...
Ami azóta történt, hogy vettem új (k....va drága HDMI kábelt) tök feleslegesen, mert hátha az a gondja...nem az volt...
GX-en ugyanez a probléma, ráadásul vettem egy új Shield pro-t, a "régitől" meg elálltam a vásárlástól, így kötve hinném, hogy az új is hibás, nyilván az első shield pro sem volt az.
Nem akarom ezzel offolni a topikot, de ha esetleg valakinek van valami ötlete, akár a shield topikba, akár privátba írhatna valami okosat. Bár Djnice kolléga (köszönöm neki) szerintem minden lehetőséget kivesézett már, mégsem akarja valamiért az igazat.
Szóval, simán nézhető így is, de jobb szeretném, ha frekit váltana, mert pl egy Black Mirrors-nál, ami 50-es anyag, hát ott durvák a képakadások és nem kézzel akarom állítani a menüben, hogy nézhető legyen. CX (GX) saját netflix applikációja, viszont minden netflix tartalmat (szinte) vajsimán játszik le.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Tőzsde és gazdaság
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- 200 MP-es főkamerával és dupla periszkóppal jön az Oppo Find X9 Ultra
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG 55B5 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG 55G5 - 55" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG G4 65" OLED TV - 144Hz, fóliás, garanciális, gyári dobozában
- LG OLED 65 G4 - 165cm, 4k - szépséghibás - ÁRON ALUL
- iPhone X 64GB 100% (3 hónap Garancia) - AKCIÓ
- Dell Latitude 7290,12.5",HD,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- 27% PNY GeForce RTX 5070 EPIC-X RGB OC 12GB GDDR7 192bit (VCG507012TFXXPB1-O) Videokártya
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- 223 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vhiktor