- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Elmossa a Samsung a valóság és az AI-fantázia határát
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Yettel topik
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
blakey
üzenetére
mert egy médialejátszó mindenben jobb, mint a TV-k lejátszója...
Ezért vettem shield pro-t, tényleg frankó kütyü, de amióta megvan nem tudtam beállítani, hogy frekvenciát váltson a tévén, pl Netflix-en. 23.976-os Dolby vison HDR beállításokkal használható netflix alatt. 59.97-re állítva minden akad. Lényegében a shield topikban a hetek óta tartó hsz-ek csak erről szólnak. Az MrMC sem vált frekit, kivéve csak a KODI. MrMc is csak pontosan 24p-re állítva majdhogynem sima lejátszást produkál, de azért annak is 60-on illene lennie, illetve ennek sem így kellene működnie, hogy csak 24-re állítva nézhető.
Vagyis a refreshrate program lfszt nem csinál...
Ami azóta történt, hogy vettem új (k....va drága HDMI kábelt) tök feleslegesen, mert hátha az a gondja...nem az volt...
GX-en ugyanez a probléma, ráadásul vettem egy új Shield pro-t, a "régitől" meg elálltam a vásárlástól, így kötve hinném, hogy az új is hibás, nyilván az első shield pro sem volt az.
Nem akarom ezzel offolni a topikot, de ha esetleg valakinek van valami ötlete, akár a shield topikba, akár privátba írhatna valami okosat. Bár Djnice kolléga (köszönöm neki) szerintem minden lehetőséget kivesézett már, mégsem akarja valamiért az igazat.
Szóval, simán nézhető így is, de jobb szeretném, ha frekit váltana, mert pl egy Black Mirrors-nál, ami 50-es anyag, hát ott durvák a képakadások és nem kézzel akarom állítani a menüben, hogy nézhető legyen. CX (GX) saját netflix applikációja, viszont minden netflix tartalmat (szinte) vajsimán játszik le.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby elektronika
- Robotporszívók
- sziku69: Szólánc.
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kedvenc zene a mai napra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- LG 55C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG OLED55G42LW OLED evo 3+2 ÉV GYÁRTOI GARANCIA
- LG 65G5 - 65" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG OLED65B42LA 3 ÉV GYÁRTÓI GARANCIA
- SAMSUNG (QE77S90CAT) 195CM 4K SMART OLED PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- Beszámítás! MSI Thin A15 B7VE FHD Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4050 6GB W11
- iPhone 14 Pro 128GB 100% (1év Garancia)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4248,100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4207
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Vhiktor