Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- CES 2026: Érintőceruzát támogató komolyabb Motorola várható
- Netfone
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Piftuka
veterán
válasz
Partizan182
üzenetére
És annak van valami különösebb oka, hogy ennyire a lelkedre vetted a dolgot?
Ugyanis, ha figyelmesen olvasol, láthatod, hogy melyik hozzászólásra reagáltam. És abban a kontextusban mégis "on topic" volt.
Az a bizonyos "sárgás fehér" pedig valójában érezhetően sárga volt, a tévé tulajdonosa által is bevallottan rossz, és zavaró.
Egyébként ha egy fehér lapot, vagy egy valóban fehér pólót a saját tévémen megjelenített fehér kép mellé teszek, akkor stimmel a szín.
A "szalmabáb érvelést" pedig kérlek fejezd be, mert nem szép dolog.
A megvásárolt TV miatt pedig kár utólag bánkódni! Akkor tetszett neked, rászántad a pénzt, megvetted. Azóta élvezed a döntésed eredményét, tehát jó döntést hoztál.
(Ahogyan én is, amikor megvettem a SONY-t, pedig olcsóbban is megvehettem volna, csak akkor még egyedül az OLED lebegett a szemem előtt. Ami egyébként szintúgy nem volna a "legjobb", mint ahogyan ez sem az. A legjobb egy LG 77G6V volna, Acoustic Surface technológiával, 2000 nit-es fényerővel, és a legjobb SONY, vagy Panasonic készülékek mozgásmegjelenítési képességével...
)
Új hozzászólás Aktív témák
- LG OLED55B53LA gyári Garancia számlával
- SAMSUNG (QE55S90FAEXZT) 140CM 4K QD OLED 144HZ SMART UJ MODELL! AKCIÓ
- Philips 55OLED909/12 4K OLED+, Ambilight, 144Hz, B&W hang PRÉMIUM TV!
- ÚJ Samsung OLED 4K 83S90F Vision AI Smart TV (2025) 55S90F 65S90F 77S90F 3év ÁRGARANCIA
- Pár hetes, (48") LG 48C52LA OLED evo Tv, Smart, 4K Ultra HD, 144 Hz, (2025-ös modell)
- Lian Li SP850 SFX tápegység /850W Gold/Full moduláris/Fekete/Fehér/Újszerű/Garancia/Számla/
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Dell Latitude 5320 - hibás kijelzők - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla
- ÚJ! AKRacing Arctica gamer szék
- Eladó Samsung Galaxy S21 FE 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
)
Vhiktor