Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Piftuka

veterán

válasz Partizan182 #4030 üzenetére

És annak van valami különösebb oka, hogy ennyire a lelkedre vetted a dolgot?

Ugyanis, ha figyelmesen olvasol, láthatod, hogy melyik hozzászólásra reagáltam. És abban a kontextusban mégis "on topic" volt.

Az a bizonyos "sárgás fehér" pedig valójában érezhetően sárga volt, a tévé tulajdonosa által is bevallottan rossz, és zavaró.

Egyébként ha egy fehér lapot, vagy egy valóban fehér pólót a saját tévémen megjelenített fehér kép mellé teszek, akkor stimmel a szín.

A "szalmabáb érvelést" pedig kérlek fejezd be, mert nem szép dolog.

A megvásárolt TV miatt pedig kár utólag bánkódni! Akkor tetszett neked, rászántad a pénzt, megvetted. Azóta élvezed a döntésed eredményét, tehát jó döntést hoztál.

(Ahogyan én is, amikor megvettem a SONY-t, pedig olcsóbban is megvehettem volna, csak akkor még egyedül az OLED lebegett a szemem előtt. Ami egyébként szintúgy nem volna a "legjobb", mint ahogyan ez sem az. A legjobb egy LG 77G6V volna, Acoustic Surface technológiával, 2000 nit-es fényerővel, és a legjobb SONY, vagy Panasonic készülékek mozgásmegjelenítési képességével... :) )

Új hozzászólás Aktív témák