Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
chros
őstag
válasz
renatto
üzenetére
DV-rol egy kicsit bovebben ismet

1. Joker DV: mint mar beszeltunk errol regebben, van MEL ("csak" metadata, mint HDR10+ eseten) es FEL (full enhancement layer: metadata + szin korrekcio) DV UHD BluRay-en.
A Joker "csak" MEL (lasd 2-es pont). Emiatt HDR10-el neztem meg (emby-t leszedtem es a kinai m9702 oppo klon meg mindig nem erkezett meg lassan 1 honapja, igy nem vartam vele
).2. DV LG-n: mint Janos korabban emlitette, LG-n a DV chip-et/szoftvert hasznalja, azaz megkeruli az LG algoritmusait.
Ez miert erdekes? Mert LG-n HDR10 es bt2020 colorspace eseten a sotet jeleneteknel cian es magenta elszinezodes lathato es ez DV eseten nincs!Egy rovid teszt, akinek van kedve, nemcsak LG tulajoknak, The Witcher S01E04 53:41-tol, 2-en beszelgetnek egy szuk helyen, a hatterben beszurodo feny egy ablakon keresztul:
- HDR10-nel (fajlrol) B8-on lathato a fentebb linkelt elszinezodes (normal modban is)
- DV-nel (netfilx-rol) nincs ilyen gondKivancsi vagyok, mas gyartoknal van-e ilyen gond, Pana, Sony, Philips, Toshiba, Hisense, stb

Es ezzel nem azt akarom mondani, hogy DV a kiraly, csupan azt, hogy maskepp viselkedik a TV DV es HDR10 tartalommal.Es mint kiderult, a fent emlitett oppo lejatszo kepes minden (!) anyagbol (SD, HD, HDR10, stb.) DV-t csinalni on-the-fly, nagyon kivancsi leszek erre a feature-re a B8-on
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox One S All Digital 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- Apple iPhone 16e 128 GB White 100% Akkumulátor 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Lenovo IdeaPad Slim 5 OLED i7-13620H 16 GB DDR5 512SSD FHD+ Garancia
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vhiktor