Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
krx21
nagyúr
válasz
Robi BALBOA
üzenetére
10 felett már biztos, hogy izomból elkezd élesíteni. Abba kell belegondolni, hogy ha egy képen van mondjuk 10 fajta textúra, a lágytól kezdve a kontrasztos élesig, akkor túlélesített beállítások esetén a lágy is éles lesz és így például alig lesz különbség köztük. Én nem tenném fel 10 fölé. Kezd el így nézni, tudva, hogy így helyes. Egy képnek lágynak is tudni kell lennie. Anno mikor megvettem az első Panasonic plazmán és a THX profilját használtam, minden film egy külön világ volt ez előző normál módon használt LCD-hez képest. Majd mikor vissza léptem egy D8000-es Samsung LCD-re, ott minden film megint művi egyforma volt.
Nem véletlenül szoktuk javasolni az összes képmodosító kikapcsolását, hisz mindig egy írányba tolja el a képet mindegyik, megunt algoritmusokkal. Azán persze, hogy minden film képileg hasonló lesz...
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Formula-1
- Crimson Desert
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Dell Precision 7550 i7-10850H 64GB 1TB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P52 XEON I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- MSI Thin GF63 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 4050 - Garancia - MAGYAR
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor