- Sötétvörös iPhone 18 Pro, ezüst-fekete iFold?
- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Megerősítést kapott a kompakt csúcsmobil OnePlus 15T érkezése
- A nap színe: a vörös
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fisha
őstag
válasz
Skorpio.59.j
üzenetére
Mennyire nyomogattátok meg őket? Azért ez eléggé lehet beállításoktól függő dolog is. Jó dolog egymás mellett látni több készüléket, de nem biztos, hogy könnyű jó következtetést levonni. Én pl egész biztosan qledet vettem volna, ha csak az euronicsban látottak alapján döntök. Persze valszeg a pana is nagyszerű választás, szóval ha arra húz a szívetek, akkor bátran vegyétek azt. Szerintem jó beállítások esetén képminőségben akkora különbség nem lesz, hogy egy áruházban ennyire szembeötlő legyen. Sajnos az elszíneződés is inkább egyedi panel probléma, ami csak azért baj, mert bármelyiket is veszed, tutira nem mehetsz vele, hogy otthon mi lesz, ha kibontod.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony AG9 Master Series OLED (55") GARANCIÁLIS 2026.06.15-ig! Panel futási idő igazolt 2460 óra!
- Eladó LG OLED55C11LB
- LG 65G5 - 65" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- Samsung QE55S90DAEXXH 55" S90D 4K UHD Smart AI 144Hz OLED Gaming TV
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4517, 100% Akksi
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 M5 1TB Wifi tablet garanciával hibátlan működéssel
- 185 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor