- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
renatto
őstag
válasz
daneel_hu
üzenetére
Ezt én sem értem. De amit nekem hoztak panelt, előttem bontottuk ki, teljesen vatta újnak tűnt és mégis volt hiba vele bőven.
Még az enyémnél lehetett volna kifogás, hogy régi, régebben gyártották bla bla, de a B8 azért nem olyan régi és elvileg jobb is...#33548 daneel_hu A szervizes azt mondta, Lengyelországból jön a panel, Ferihegyre (repülővel?
) és onnan megy hozzájuk. Ez csak panel ugye. De új tévénél azt sajnos el tudom képzelni, hogy valaki elállt a vásárlástól, visszaküldte, és ezt a tévét újraértékesítik "új"ként. 
Lassan tuti, hogy a Médiában is lesz bőven Outlet termék OLED-ből. Az "első szériás" BF-ből már lassan visszaérhetnek az impulzus vásárlók termékei.
Új hozzászólás Aktív témák
- SONY (XR-55A80L) 140CM QD-OLED 120HZ SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- LG (77C47LA) 195CM 120HZ 4K OLED PRÉMIUM ! AKCIÓ! UJ MODELL
- LG 55C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG OLED65C41LA OLED 3 ÉV GYÁRTÓI GARANCIA
- HP Victus Gaming Laptop RTX 4070 / i7-13700H 16GB DDR5 1TB SSD Garancia
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HP Zbook Fury 17 G8 - üzletből, garanciával
- PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Még az enyémnél lehetett volna kifogás, hogy régi, régebben gyártották bla bla, de a B8 azért nem olyan régi és elvileg jobb is...
) és onnan megy hozzájuk. Ez csak panel ugye. De új tévénél azt sajnos el tudom képzelni, hogy valaki elállt a vásárlástól, visszaküldte, és ezt a tévét újraértékesítik "új"ként. 
Vhiktor