- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- iPhone topik
- Macrodroid
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fisha
őstag
válasz
renatto
üzenetére
Uhh, ezer köszi a tesztet. Én is csak eredeti hanggal nézek, így most elkezdtem aggódni. Arra azért nem lenne keret, hogy most egy levegővel TV-t, erősítőt, medialejátszót, mident lecseréljek. De ha egyáltalán nem fogok tudni HDR-t nézni (csak némafilmnek), akkor meg kicsit elbizonytalanodok, hogy kell-e ez nekem egyáltalán. Azt jó értem/tudom, hogy a HD hangokba jellemzően bele van kódolva egy butább változat is? Ezt le tudja nekem valaki tesztelni, hogy átfűzhető-e valahogy a mediaplayer->tv->erősítő láncon. Vagy csak simán a TV->erősítőn? Természetesen olyan eset az érdekes, ahol nincs eARC, meg HD támogatás az erősítő oldalán.
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG (QE65S90FAT) 165CM 4K QD OLED 144HZ SMART UJ MODELL! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE77S90CAT) 195CM 4K SMART OLED PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE65S95FAT) 165CM 4K OLED 144HZ SMART 2025 CSÚCS TV! AKCIÓ!
- Panasonic TX-65MZ700E 165CM 4K 120HZ SMART OLED TV ! AKCIÓ!
- LG 55C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- WYBOT C2 Vision AI vezérelt medenceporszívó
- Apple MacBook Air 13 (2020) M1 8GB/256GB használt, megkímélt 85% akku (258 ciklus)
- Honor Pad X8 64GB, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor