- Beletenyerelnek a memóriaárak a mobileladásokba
- iPhone topik
- A világ aktív okostelefonjainak negyede iPhone, ötöde Galaxy
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Végre hivatalos, mikor lesz az S26 hivatalos
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Edge 70 Fusion: új renderek, több szín és részletek a specifikációt illetően
- Motorola Moto G04 - fapadot szépen
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
renatto
őstag
válasz
rothfb
üzenetére
Úgy látom több hsz-en keresztül sem sikerült mondatot értelmezni:
renatto (#32303) "Én eddig is azt mondtam vegye mindenki azt amelyik szimpatikusabb neki vagy amelyik árban jobb/megfelel neki."
daneel_hu (#32306) "Nem is ismerjük"renatto (#32307) "És ez nem is nagyon fog változni!
"Ebből az következik NEKEM NEM LESZ PANASONIC TÉVÉM, de szó nem volt arról hogy nem ajánlanám. És ha újra elolvasod az első idézetet, az ezt erősíti meg. Soha nem mondtam senkinek, hogy ne vegyen.... de ez még változhat.
És akkor:
(#32328) rothfb "jobban jártam mint egy LG-s." Biztosan nem igaz ez sem, mert én is médialejátszót használok és LG-m van.
És épp ez a gond, ti ha valami problémás a Panasonic tévével megoldjátok azzal, hogy a menüt nem használjátok, de a médialejátszót sem, a gyári hangszórót sem és nyilván a szervizt sem, így ezeket úgy is állítjátok be, hogy nincs is rá szükség...
Én is házimozit használok, médialejátszót...de aki tévét akar venni, annak nem mondhatom azt hogy vegyen még mellé egy házimozit is, meg egy médialejátszót... pedig az enyémen biztos jobban szól mint a tévén.
Tehát továbbra is az a bajom, hogy volt két hibás LG tévéd, most pedig Panasonic-od van, ebből pedig egyenesen következik a Panasonic üBERKirály, az LG pedig sz@r. És persze így te nem ajánlod az LG-t....
Ezen megy már hónapok óta a cicaharc, de szerencsére eddig kimaradtam belőle - a jövőben is ki fogok - és már bánom hogy belekeveredtem egy Panás beszélgetés kapcsán.
Amúgy, ha már ajánlás, szerintem akkor lehet egy termék ár/érték-ben "ajánlott", ha azonos áron valamiben többet/jobbat nyújt vagy azonos tudás mellett olcsóbb. És ha már kierőszakoltad, a Panasonic egyiknek sem felel meg. Jah, és a lényeg,! Én LG-t vennék!
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen videókártyát?
- Beletenyerelnek a memóriaárak a mobileladásokba
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- LG OLED65C41LA OLED 3 ÉV GYÁRTÓI GARANCIA
- Sony AG9 Master Series OLED (55") GARANCIÁLIS 2026.06.15-ig! Panel futási idő igazolt 2460 óra!
- SAMSUNG (QE77S90CAT) 195CM 4K SMART OLED PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- SONY (XR-55A80L) 140CM QD-OLED 120HZ SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- LG OLED55G42LW OLED evo 3+2 ÉV GYÁRTOI GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitedesk 800 G1 USDT brand - i7 4790S 16GB DDR3 256GB SSD Intel HD 4600 250W WIN10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
"
Vhiktor