Hirdetés
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
izisz
senior tag
válasz
alaves
üzenetére
Szerintem fölösleges, legelsőnek a debreceni készletet kérdeztem, mert holnap tervben volt egy hazaút, arra rávágta az üfsz, hogy "nincs ott semmisemmi". Utána tágítottam a kérdést, hogy "akkor hol a pékben van a a weboldal 5 lokációja közül?" erre volt a "savoya + győr +" vmelyik 3. város, amivel már nem is foglalkoztam.
Hozzáteszem, csóri a boltban engem is Samu+qled vonalra akart volna terelni
"Ezek a tévék ám hajlamosak a beéégésre" ezt is elkezdte fejtegetni, közben hümmögött.
Meg "van más márkából is oled ám, azt is meg lehet nézni" Nameg lehet ám hitelre vásárolni, így meg úgy még jobban is járok, nézzem meg
Mondtam neki, nem kell a PR szöveg, LG 65" OLED 350E, nincs miről tárgyalnunk
Willhunting "mivel valaki félre rakatta péntek estig" - az kemény, én kérdeztem, hogy van-e elrakás, átszállítás másik boltból, lesz-e még készlet, stb, "nem, nem, nem". Ekkor hagytam ott őket, azt reméltem, cseppet rugalmasabbak.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ulefone Armor 33 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4162, 100% Akksi
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- Nokia 8 Sirocco / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
"Ezek a tévék ám hajlamosak a beéégésre" ezt is elkezdte fejtegetni, közben hümmögött.
Vhiktor