Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Poco M8 5G - majd megveszed
- Almás kagylót főznek Cupertinóban
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
jookomak
őstag
Üdv!
Lassan másfél hónapja vagyok boldog tulajdonosa egy LG 55b8-nak. Beállítottam a képet az rtings-en ajánlottak szerint, minden hibátlan, imádom a képet. Egy olyan dolog viszont feltűnt, hogy néha annyira fekete a fekete (tudom, pont ez az oled lényege), hogy nem vagyok biztos benne, hogy ezt a filmkészítők így álmodták-e meg, vagy esetleg van valami mód, ami felett elsiklottam. Főleg árnyékos, sötét tartalom esetén veszem ezt észre. Lehet, hogy csak a sok évnyi lcd nézés miatt van bennem ez az érzés, és ennek ilyennek kell lennie?Másik. Netflix dolby vision esetén a fehér felirat szinte kiégeti a szemem. Keresgéltem, de ha jól sejtem ezt a netflix appon belül kéne (lehetne) állítani, de persze nem lehet. Úgyhogy kénytelen vagyok kikapcsolni a feliratokat. Megy az angol, de azért néha jól jönne látni is mit gagyarásznak. Főleg, miközben ropog a csipsz meg a szotyi. Jól sejtem, hogy ez ilyen patthelyzet?
NFL rajongóknak: kész a natív gamepass app, most tesztelem.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG OLED55G42LW OLED evo 3+2 ÉV GYÁRTOI GARANCIA
- Panasonic TX-65MZ700E 165CM 4K 120HZ SMART OLED TV ! AKCIÓ!
- Sony AG9 Master Series OLED (55") GARANCIÁLIS 2026.06.15-ig! Panel futási idő igazolt 2460 óra!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.hu Apple iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium használt, karcmentes 92% akku 6 hónap garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851
- Sony ULT FIELD 1 bluetooth hangszoró
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor