Hirdetés
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- Magisk
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Varshi
aktív tag
LG B8 beállítások...
Tegnap kicsit volt rá időm, és asszony sem rúgott vesén, hogy nem látja rendesen a műsort, a telefonnal a kezemben megpróbáltam bekalibrálni a tévét. Ezt követtem:
https://www.rtings.com/tv/reviews/lg/b8-oled/settingsA "Sötét szoba szakértői"-t módosítottam, ahogy javasolta a link.
Háááát, nem nyűgözött le az eredmény. Olyan képet sikerült kapnom, ami egy "nagy régi tévé" kopottas, kissé fakó képe.
Olyan élettelen lett szegény Pókember3, hogy muszáj volt hozzápiszkálnom kicsit, adtam még rá egy kis életet, meg az OLED-fényt is emeltem, de az érintetlenül hagyott "Világos szoba szakértői" beállítás még így is annyival színesebb, hogy csak a fejemet rázom. Sőt, az eddig fakónak látott Technicolor is beelőzte.Mint mikor a régi - amúgy jó fajta, középhaladó - Fuji fotógépem után az asszony Canon EOS tükörreflexesét használtam: fasza meg minden, de nem "szépek" a színei. Tudom, hogy becsapós meg minden, de mihez hasonlítsak? Milyennek kéne lenni egy nyavajás filmnek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Elemlámpa, zseblámpa
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Spórolós topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- iPhone topik
- Befutott a peronra a hardvervonat
- Jófogás tapasztalatok
- További aktív témák...
- GRUNDIG OLED !!!( 55GOB9280) 140CM 4K Q-OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- LG 48"-os Smart OLED TV (2025.-ös) - Dobozában,2026.Júliusig Garival!
- LG 42C5 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- PHILIPS 55OLED759 140CM 4K OLED SMART 120HZ ! AKCIÓ!
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B250F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- HIBÁTLAN iPhone 12 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4655
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor