- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A világ aktív okostelefonjainak negyede iPhone, ötöde Galaxy
- Végre hivatalos, mikor lesz az S26 hivatalos
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mobil flották
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Retró külső modern Bluetooth funkciókkal
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Varshi
aktív tag
LG B8 beállítások...
Tegnap kicsit volt rá időm, és asszony sem rúgott vesén, hogy nem látja rendesen a műsort, a telefonnal a kezemben megpróbáltam bekalibrálni a tévét. Ezt követtem:
https://www.rtings.com/tv/reviews/lg/b8-oled/settingsA "Sötét szoba szakértői"-t módosítottam, ahogy javasolta a link.
Háááát, nem nyűgözött le az eredmény. Olyan képet sikerült kapnom, ami egy "nagy régi tévé" kopottas, kissé fakó képe.
Olyan élettelen lett szegény Pókember3, hogy muszáj volt hozzápiszkálnom kicsit, adtam még rá egy kis életet, meg az OLED-fényt is emeltem, de az érintetlenül hagyott "Világos szoba szakértői" beállítás még így is annyival színesebb, hogy csak a fejemet rázom. Sőt, az eddig fakónak látott Technicolor is beelőzte.Mint mikor a régi - amúgy jó fajta, középhaladó - Fuji fotógépem után az asszony Canon EOS tükörreflexesét használtam: fasza meg minden, de nem "szépek" a színei. Tudom, hogy becsapós meg minden, de mihez hasonlítsak? Milyennek kéne lenni egy nyavajás filmnek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Borderlands 4
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Horgász topik
- A világ aktív okostelefonjainak negyede iPhone, ötöde Galaxy
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Ford topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Végre hivatalos, mikor lesz az S26 hivatalos
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- LG OLED55G42LW OLED evo 3+2 ÉV GYÁRTOI GARANCIA
- LG 55C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG OLED65C41LA OLED 3 ÉV GYÁRTÓI GARANCIA
- SONY (XR-55A80L) 140CM QD-OLED 120HZ SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H610M i3 13100 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB XIGMATEK Cooler Master 700W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H110M i5 6400 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4357, 100% Akkumulátor
- LG 32MR50C-B Monitor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4437, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor