- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Google Pixel topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ez meg a másik, csak nem akartam megint felszítani az Lg-sek sértődöttségét. Én is ajánlanám az FZ800-t, nekem fogalmam sincs amúgy milyen a Pana szervíze, konkrétan egy Pana tv-t sem kellett szervizeltetnem soha. Pedig volt már pár. Ezért is vettem megint Panákat. Én ezért nem abból az irányból közelítettem, hogy egy adott gyártónak milyen a szervízháttere, mikor tv-ket vettem, hanem, hogy melyikkel van a legjobb esélyem elkerülni a szervízt. Eddig minden Pana igazolta nekem, hogy jó vétel volt, ellenben Lg-nél két esetben is volt probléma, sőt Samunál is. Bár a Samu gyorsan intézkedett és csak a tv "lábát" kellett cserélni. Szóval én egészen másképp gondolkodom, mint itt az LG-sek, akik a szervízháttér alapján vásárolnak, mert bőven van esély meghibásodásra, én a meghibásodás legkisebb esélye alapján választottam. Fórumokat olvastam, nem ezt. Persze Murphy is megmondta, hogy a Pana is elromolhat, de eddig nem tette egyik Pana tv-m se.
Új hozzászólás Aktív témák
- Konteó topic
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Óra topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Crimson Desert
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- LG OLED 65 G4 - 165cm, 4k - szépséghibás - ÁRON ALUL
- LG (OLED83C43LA.) 210CM 4K SMART 120HZ OLED ! AKCIÓ!
- LG 48C5 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG 42C5 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG (77C47LA) 195CM 144HZ 4K OLED PRÉMIUM ! AKCIÓ! UJ MODELL
- GigaAKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A3000 1 év gar
- LG 39GX90SA - 39" Ívelt Smart OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4383, 100% Akkumulátor
- iPhone 13 mini 128GB 100%(1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Lenovo L13 G2 Core i5 1135G7 Intel Iris XE 8Gb Ram 256Gb NVMe SSD Boltból Garanciával Számlával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor