Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Kijavították az iPhone Air legfőbb hibáját
- Honor 50 - apám nevében
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ijk
nagyúr
válasz
envagyok
üzenetére
Látom te még mindig nem tudod az egészet értelmezni. A teszted is ezért nem az égvilágon semmit.
Ha kimész az erdőbe nem 24 képkockát látsz másodpercenként. Ha az OLED-en menne mondjuk 240fps videó, akkor semmi baja nem lenne a mozgóképfelbontással. Ha úgy vesszük az OLED-nek semmi baja a mozgóképfelbontással, csak a 24-60 képkockás anyagok problémásak. De mivel 24 képkockás filmek készülnek ehhez kell megjelenítőt készíteni.
Szerintem engedd el ezt a vitát, mindenki jobban jár. Nekem sincs kedvem tovább magyarázni minden részét. Ha érdekel a téma olvass el cikkeket erre vonatkozólag, csak ne okoskodj hiányos tudással.Kizárólag azért írtam ide mert a félinformációs, valótlan állításokat akartam helyrerakni, de már én is unom. Akit érdekel a téma az elolvassa, akit nem az meg inkább ne okoskodjon feleselegesen. Amennyi hozzászólást írtál ezzel kapcsolatban már akár olvashattál is volna utána.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB FHD 400nit 1 év garancia
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- Honor Pad X8 64GB, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor