- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Videón mutatják meg a Nothing tervezői a Phone (4a) külső újdonságait
- MWC 2026: telefonból kivehető akciókamerát hoz az Ulefone RugOne
- Megkaptuk az első hivatalos fotókat a Honor Magic V6-ról
- Tényleg kicsit más lesz a Xiaomi 17 Ultra európai különkiadása
- Honor Magic V2 - origami
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Tényleg kicsit más lesz a Xiaomi 17 Ultra európai különkiadása
- One mobilszolgáltatások
- Videón mutatják meg a Nothing tervezői a Phone (4a) külső újdonságait
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ijk
nagyúr
válasz
envagyok
üzenetére
Látom te még mindig nem tudod az egészet értelmezni. A teszted is ezért nem az égvilágon semmit.
Ha kimész az erdőbe nem 24 képkockát látsz másodpercenként. Ha az OLED-en menne mondjuk 240fps videó, akkor semmi baja nem lenne a mozgóképfelbontással. Ha úgy vesszük az OLED-nek semmi baja a mozgóképfelbontással, csak a 24-60 képkockás anyagok problémásak. De mivel 24 képkockás filmek készülnek ehhez kell megjelenítőt készíteni.
Szerintem engedd el ezt a vitát, mindenki jobban jár. Nekem sincs kedvem tovább magyarázni minden részét. Ha érdekel a téma olvass el cikkeket erre vonatkozólag, csak ne okoskodj hiányos tudással.Kizárólag azért írtam ide mert a félinformációs, valótlan állításokat akartam helyrerakni, de már én is unom. Akit érdekel a téma az elolvassa, akit nem az meg inkább ne okoskodjon feleselegesen. Amennyi hozzászólást írtál ezzel kapcsolatban már akár olvashattál is volna utána.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- AKCIÓ! Panasonic 55Z80AEZ 4K HDR Smart 120Hz Gaming TV
- LG 55" G5 OLED evo 4K HDR 165Hz Smart AI Gaming TV
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- Samsung QE65S90DAEXXH 65" S90D 4K UHD Smart AI 144Hz OLED Gaming TV
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Natural Titanium használt, karcmentes 6 hónap garancia
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- SZÁLCSISZOLT FÉM HATÁSÚ Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- 450.000Ft HELYETT szinteÚJ OnePlus 15 egyenlő 16 ami 2 a 4.-en Sand Storm 16GB / 512GB
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R5 1600 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB ZALMAN T3 PLUS DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor