- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Vége a dalnak: nincs több Samsung harmonikamobil
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Íme, a Samsung One UI 9.0
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple Watch
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
válasz
renatto
üzenetére
Gyakran leírod, hogy "a Sony-n a legjobb a mozgás", de sohasem írod mellé, hogy ez azt jelenti, te Sony-n tartod a legjobbnak a mozgásinterpoláció eredményét.
Ilyenkor nekem mindig ingerem van kiegészíteni a hozzászólásod ezekkel:1: Interpoláció és BFI nélkül mind abszolút egyformán kezelik a mozgást.
2: A BFI a legtöbbön egyforma, vagy nagyon hasonló (2018).
3: Az interpoláció eltérő, de ez erősen ízlés kérdése és nem túl egyszerű szubjektív véleményt sem formálni, mivel minden TV-n van több fokozat az interpolációhoz és mind másképp reagálnak eltérő jellegű tartalmakon (lehet, hogy a Sony-n épp jobban tetszik neked a sport adás a MotioFlow-al, de elképzelhető, hogy egy bizonyos mozifilm során jobban tetszene a Pana féle SmoothFilm [vagy hogy is hívják most épp a menüben a kapcsolót]). Van aki minden gyűlöli az interpolációt.Amúgy a "legjobb HDR"-t is csak az Alpha9-es LG-nek adnám oda, az Alpha7-esnek nem (másképp kezelik a színeket, az A7 féle metodikával sohasem voltam teljesen kibékülve, akkor sem ha egyébként meg tudtam róla feledkezni használat közben).
Új hozzászólás Aktív témák
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! 7800X3D / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- 160 - 177 - 178 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4414
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 13 M1 8GB RAM 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vhiktor