Hirdetés
- Befutott a Realme 14 Pro+
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Yettel topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Karácsonykor nyerte meg a Honor az üzemidőcsatát
- iPhone topik
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Strezi
őstag
Van és kurvajó
Mostanában újranézem a filmgyújteményem OLED-en és nagyokat élvezek!Erm, ez rosszul jött ki

Persze vizuálisan értettem!

Pl. pont ilyen full feketéből fehér volt ma, és kb. lefostam a bokám tőle a sötét szobában
Paddington, macik elbújnak a film elején a földalatti menedékben egy földrengés elől... Azán reggel lesz, kinyitják az ajtót
Egy ilyen egyszerű jelenetnél "hűbazdmegelsz" és nem győzi a szemed a részleteket keresni a viágos nappali képben a sötétség után! Semmi gond vele, csak az élvezet!Vagy a Hős hatos végén a szinek...
OLED-et mindenkinek

Ma kihozták másodszor is a TV-t (hosszú történet), de sikerült ellenálnom a kísértésnek és visszaküldtem a második példányt

Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
- Workstation bazár - Lenovo, HP, Dell - számla, 6 hó garancia
- HP EliteBook 850 G7 (15.6") i7-10610U - Garancia, Akció!
- Akció! ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit UHD 1 év gar
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 8700F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 PLUS 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Mostanában újranézem a filmgyújteményem OLED-en és nagyokat élvezek!

Paddington, macik elbújnak a film elején a földalatti menedékben egy földrengés elől... Azán reggel lesz, kinyitják az ajtót
Egy ilyen egyszerű jelenetnél "hűbazdmegelsz" és nem győzi a szemed a részleteket keresni a viágos nappali képben a sötétség után! Semmi gond vele, csak az élvezet!

Vhiktor