Hirdetés
- Magisk
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Telekom mobilszolgáltatások
- Neked tükröt, az iPhone Airnek emléket állít a Realme
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrBazsi
senior tag
Második blikkre hosszabb használat után a B8ról :EPIC!

A hétvége nagy részét a tv előtt töltöttük, elég vegyes tartalommal. hdr film, sima 720p film, 1080p , 4K netflix sorozatok, hbo go, foci és egy kis átlagos tv nézés mellett.
A tv minden fronton piszok jó képet ad! Finomhangolás hamar megvolt főleg az rtingsos kalibrált beállításokat vettem alapul de hozzányúltam 1-2 helyen saját izlésre alakítva a különböző képmódokat.
A fekete egyszerűen döbbenetes, ezt nem lehet lefényképezni vagy elmondani jól ezt tényleg látni kell, a fehér az fehér, és nincs fátyol körülötte, a színek meseszépek, és nekem a mozgásmegjelenítéssel sincs semmi bajom. nincs focinál zavaró függőleges sávosodás, nincs oldalbevilágítáás, nincs felhő, tiszta gyönyörű homogén kép van!
Az oled fényerő bőséégesen elég, sötét és világos körülmények között is. hdr anyagnál sem éreztem h maxon kéne lennie, bár most még mivel új a tv, nem is viszem fel még egy jópár óráig....
Egyetlen egy kis furcsaságot vettem észre, hogy tv adásnál egyik képmódban sem lehet nálam állítani a fekete szintet, nem lehet ráklikkelni a meüben, minden más forrásnál vszont igen. na nem mintha kéne mert a tv adásnál is jó a fekete, csak nem tudom ez miért van így.
Féltem h sokat fogok szenvedni a képi beállításoknál, de nem így volt. az előző tv-m egy uf850volt, (lehet hurrogni de az egy kiemelkedően jó ipses tv volt) amin hetekig állítgattam mire tökéletesnek éreztem. 3évig megvolt a tv, és egy sj850re akartam lecserélni, de az meg sem közelítette minőségben a régit ment is a háztól. Ez viszont nagyon jó választás volt, tényleg néha keresni kellett az állunk, olyan gyönyörű képet ad.
Nem tudom az Alpha9es C8 mennyivel lehet jobb, de egy biztos, ez így nagyon nagyon egyben van! nem bántam meg hogy ezt választottam, bátran merem ajánlani másnak is aki ezen a tv-n gondolkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- A Windowst és a macOS-t is váltaná a Google Aluminium OS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tőzsde és gazdaság
- Magisk
- Két 8 GB-os VGA-ra teszi fel ezt a negyedévet az NVIDIA?
- Arc Raiders
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- SAMSUNG (QE55S90DAE)140CM 4K OLED SMART CSÚCS TV ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE77S90CAT) 195CM 4K SMART OLED PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- LG OLED48C41LA OLED evo smart tv 3 ÉV GYÁRTÓI GARANCIA
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i3-1315U 8GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- új, összeszerelt Razer Iskur V2 Fabric gamer szék
- 197 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vhiktor