Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• MrBazsi

senior tag

Második blikkre hosszabb használat után a B8ról :EPIC! :)

A hétvége nagy részét a tv előtt töltöttük, elég vegyes tartalommal. hdr film, sima 720p film, 1080p , 4K netflix sorozatok, hbo go, foci és egy kis átlagos tv nézés mellett.
    A tv minden fronton piszok jó képet ad! Finomhangolás hamar megvolt főleg az rtingsos kalibrált beállításokat vettem alapul de hozzányúltam 1-2 helyen saját izlésre alakítva a különböző képmódokat.
    A fekete egyszerűen döbbenetes, ezt nem lehet lefényképezni vagy elmondani jól ezt tényleg látni kell, a fehér az fehér, és nincs fátyol körülötte, a színek meseszépek, és nekem a mozgásmegjelenítéssel sincs semmi bajom. nincs focinál zavaró függőleges sávosodás, nincs oldalbevilágítáás, nincs felhő, tiszta gyönyörű homogén kép van!
    Az oled fényerő bőséégesen elég, sötét és világos körülmények között is. hdr anyagnál sem éreztem h maxon kéne lennie, bár most még mivel új a tv, nem is viszem fel még egy jópár óráig....
    Egyetlen egy kis furcsaságot vettem észre, hogy tv adásnál egyik képmódban sem lehet nálam állítani a fekete szintet, nem lehet ráklikkelni a meüben, minden más forrásnál vszont igen. na nem mintha kéne mert a tv adásnál is jó a fekete, csak nem tudom ez miért van így.
    Féltem h sokat fogok szenvedni a képi beállításoknál, de nem így volt. az előző tv-m egy uf850volt, (lehet hurrogni de az egy kiemelkedően jó ipses tv volt) amin hetekig állítgattam mire tökéletesnek éreztem. 3évig megvolt a tv, és egy sj850re akartam lecserélni, de az meg sem közelítette minőségben a régit ment is a háztól. Ez viszont nagyon jó választás volt, tényleg néha keresni kellett az állunk, olyan gyönyörű képet ad.
    Nem tudom az Alpha9es C8 mennyivel lehet jobb, de egy biztos, ez így nagyon nagyon egyben van! nem bántam meg hogy ezt választottam, bátran merem ajánlani másnak is aki ezen a tv-n gondolkozik.

Új hozzászólás Aktív témák