- Apple Watch
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- Thaiföldön már videózzák a Samsung Galaxy A37-et és A57-et
- Válságmódban a Samsung mobildivíziója
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Norbi83
csendes tag
Sziasztok!
Nemrég váltottam LG 65b7v-re, illetve vettem egy Synology ds218+ nas-t és egy Apple TV 4k-t.
Ezekhez adott még egy régebbi típusú Harman Kardon 365 házimozi erősítő amit nem szeretnék cserélni csak az új házimozi hangok miatt.
Gigabites router+nas+Apple tv összekötés megoldva ez a része működik is megfelelően.
A kérdés az lenne, hogy a tovabbi összekötést hogy lehetne megoldani úgy, hogy a régebbi erősítő miatt a lehető legkevesebb kár származzon az egészből kép és hang téren is. Illettve az erősítő is megkapja a dolby digital és dts hangokat mert azokra még képes.
Kössem össze az Apple-t a tv-vel hdmi-n keresztül és esetleg a tv-ből optikai kábellel vissza az erősítőbe a hangot?
Ha erősítőbe kötöm közvetlen az Apple-t akkor viszont a képpel lesz bajom mert az erősítőn csak 1.4 hdmi van.
Nem tudom hogyan lehetne az egészből a legjobbat kihozni. Nem vagyok túl tájékozott ebben a témában és ehhez szeretnék segítséget kérni.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Victus Gaming Laptop INTEL I7-14700HX / RTX 4070 32GB RAM 1TB SSD Gari
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Rampage SHIVA Adata 600W
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 512GB 1 év garancia
- iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4651
- Akció!!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i5-1334U 16GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vhiktor