- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple Watch
- Android szakmai topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- OnePlus 15 - van plusz energia
- One mobilszolgáltatások
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- 3D nyomtatással csökkentené a kijelző gyűrődését az Apple iPhone Foldnál
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Norbi83
csendes tag
Sziasztok!
Nemrég váltottam LG 65b7v-re, illetve vettem egy Synology ds218+ nas-t és egy Apple TV 4k-t.
Ezekhez adott még egy régebbi típusú Harman Kardon 365 házimozi erősítő amit nem szeretnék cserélni csak az új házimozi hangok miatt.
Gigabites router+nas+Apple tv összekötés megoldva ez a része működik is megfelelően.
A kérdés az lenne, hogy a tovabbi összekötést hogy lehetne megoldani úgy, hogy a régebbi erősítő miatt a lehető legkevesebb kár származzon az egészből kép és hang téren is. Illettve az erősítő is megkapja a dolby digital és dts hangokat mert azokra még képes.
Kössem össze az Apple-t a tv-vel hdmi-n keresztül és esetleg a tv-ből optikai kábellel vissza az erősítőbe a hangot?
Ha erősítőbe kötöm közvetlen az Apple-t akkor viszont a képpel lesz bajom mert az erősítőn csak 1.4 hdmi van.
Nem tudom hogyan lehetne az egészből a legjobbat kihozni. Nem vagyok túl tájékozott ebben a témában és ehhez szeretnék segítséget kérni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Asztalos klub
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Távcső topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Hardcore café
- Le Mans Ultimate
- További aktív témák...
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG OLED55BX3LB 4K 120 Hz Smart TV
- SAMSUNG (QE55S95FAT) 140CM 4K 165HZ SMART OLED 2025-26 MODELL! AKCIÓ
- LG 48"-os Smart OLED TV (2025.-ös) - Dobozában,2026.Júliusig Garival!
- Lenovo Legion 9 16" 3.2K Mini LED Laptop! i9-13980HX / RTX 4090 / 32GB DDR5 / 2TB NVMe! BeszámítOK
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal, plusz csuklótámaszok
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ultra 5 245KF / RTX 5060 / 16GB RGB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- Beszámítás!Nothing Phone (3) 5G 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Terra 1547Q - Core i5-3G I 4GB I 250GB I 15,6" HD+ I Nvidia I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor