Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Android szakmai topik
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- OnePlus 15 - van plusz energia
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Norbi83
csendes tag
válasz
dgyuri0123
üzenetére
Most megcsináltam így és működik

-
Norbi83
csendes tag
válasz
dgyuri0123
üzenetére
Kezdek megvilágosodni

Az volt az eredeti terv mielőtt meglett az Apple, hogy azt rákötöm hdmi-vel a tv-re plusz lan kábel nas felé, majd egy optikai kábellel vissza az erősítőbe a hangot a tv-ből. Csak úgy tudtam a DD és DTS hangok nem mennek vissza úgy hogy azt az erősítő annak is érzékelje. A filmek nagy részén többnyire is dd vagy dts hang van és én azzal elvagyok.
Viszont ha ez így működik akkor egyáltalán nem ragaszkodom komolyabb hangokhoz mivel az erősítőnek valóban ez a max. Tudja még HD master audiot de az meg ritka mint a fehér holló. -
Norbi83
csendes tag
válasz
energomatt
üzenetére
Hát igen én sem szeretnék most még erősítőt is venni. Már így is bőven túlszárnyaltam az eredeti erre a témára szánt keretet.
-
-
Norbi83
csendes tag
Sziasztok!
Nemrég váltottam LG 65b7v-re, illetve vettem egy Synology ds218+ nas-t és egy Apple TV 4k-t.
Ezekhez adott még egy régebbi típusú Harman Kardon 365 házimozi erősítő amit nem szeretnék cserélni csak az új házimozi hangok miatt.
Gigabites router+nas+Apple tv összekötés megoldva ez a része működik is megfelelően.
A kérdés az lenne, hogy a tovabbi összekötést hogy lehetne megoldani úgy, hogy a régebbi erősítő miatt a lehető legkevesebb kár származzon az egészből kép és hang téren is. Illettve az erősítő is megkapja a dolby digital és dts hangokat mert azokra még képes.
Kössem össze az Apple-t a tv-vel hdmi-n keresztül és esetleg a tv-ből optikai kábellel vissza az erősítőbe a hangot?
Ha erősítőbe kötöm közvetlen az Apple-t akkor viszont a képpel lesz bajom mert az erősítőn csak 1.4 hdmi van.
Nem tudom hogyan lehetne az egészből a legjobbat kihozni. Nem vagyok túl tájékozott ebben a témában és ehhez szeretnék segítséget kérni. -
Norbi83
csendes tag
Már nagyon régóta olvasgatom a fórumot és sok hasznos infóhoz jutottam ezáltal. Most jött el az a pont, hogy nem bírtam tovább várni és megrendeltem 695e-ért a LG 65b7v-t. az emagról

Egy Panasonic 46g20 plazmát fog váltani. Nagyon szerettem ezt a készüléket és remélem az újban sem fogok csalódni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Beperelte a Motorola a fél közösségi médiát
- Trollok komolyan
- Gumi és felni topik
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- LG OLED55BX3LB 4K 120 Hz Smart TV
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- LG 77B4 - 77" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG 48"-os Smart OLED TV (2025.-ös) - Dobozában,2026.Júliusig Garival!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell P2419H / P2719H Full HD LED IPS 24"-27" LCD monitorok
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4411, 100% Akksi
- Apple iPad Air 5.Gen 64GB 100% (1év Garancia) - AKCIÓ
- iPhone 15 Pro Max 256GB 83% (1év Garancia) ESIM-es változat!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vhiktor