Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F7 – bajnokesélyes
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- CES 2026: A Dreame első akciókamerája apró, szétszedhető, 8K-t is rögzít
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
dgyuri0123
nagyúr
Már akit ez vonz, nem mondjuk a tartalom... FHD/SDR-ben is alig van olyan film manapság, amit megtartanék, pedig mennyiség lenne bőven. Kizárólag azért biztosan nem nézek meg valamit, mert 4khdr, de ezt számtalanszor kibeszéltük...csak azt nem értem, miért kell mindig előhúzni hogy mennyivel jobb a 4khdr. Persze hogy jobb, de nem mindenkinek jelenti ez a nirvánát... hogy nagyon finom legyek.
Nekem Honda Jazz-em van és tudom, mennyi autó van még rajta kívül, ami sokkal jobb (és sokkal drágább), de azt is le@arom... és más is van aki le@arja. Ennyire egyszerű ez. Nem kötelező beülni a hintába... ezt értsd meg. Bár, előbb utóbb úgyis az lesz, de ez csak a kényszer miatt lesz így, nem "önszántamból".

A 910V-nek (jól beállítva) qrva jó képe van, magasan ver minden NEM oled tévét. Nekem már ez is bőven elég...és úgy tűnik, másnak is..
Új hozzászólás Aktív témák
- arabus: 256GB-os DDR5 memóriamodul 5700 USD.
- Arc Raiders
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Peugeot, Citroën topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- Robotporszívók
- Google Pixel topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- További aktív témák...
- LG OLED55B53LA gyári Garancia számlával
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG OLED55G43LS Gyári Garancia Számlával
- Hisense 65A85H 4K Ultra HD Smart Dolby Vision IQ , Dolby Atmos 120Hz Gaming OLED TV
- LGOLED55 G51LW TV 2025 . Új bontatlan garancia 3év.
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- iPhone 14 128GB 100% (GARANCIÁBAN CSERÉLT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4203, 94% Akksi
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Vhiktor