Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Garmin Venu 4 - a nagy ugrás
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Alumíniumba öltözött a Nothing Phone (4a) Pro
- Március 17-én jön a Poco X8 Pro és a Pro Max is
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
dgyuri0123
nagyúr
Az elektronikája nem változott, nem írtam hogy igen. Ha vennéd a fáradságot és végigolvasnád az Rtings tesztet, akkor (talán) végre nem csak sértődötten válaszolgatnál, hanem értenéd is, mit és miért írtam. Amúgy FHD-n mégis mit kellene fejleszteni? Nincs ezernyi új ficsör és szabvány, amihez állandóan új tévét kellene venni. Ez egy kiforrott szabvány, ennyit tud, de azt nagyon jól tudja.

#13546) krx21: A pixelrácsnak semmi köze a képminőséghez. Egy FHD panelt értelemszerűen kicsit távolabbról kell nézni. Megvannak az ajánlott nézési távolságok is mindenféle felbontású panelhez, csak ezt kell szem előtt tartani. De amúgy, ha olvastad a teszteket láthattad, hogy 4k esetében a B7 megkapta a 10 pontot, de mivel a FHD csak konvertálással megy neki, ezért nem lesz/lehet tökéletes a képminősége. Nem gond ez, csak jó tisztában lenni vele, hogy esetleg a 910 némileg jobb nála 1080p jelnél. Ezért sem temetném én a FHD oledet, de nyilván ez senkit nem érdekel. Főleg nem a gyártót.

Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG (QE77S90FAEXXN) 195CM 4K SMART OLED PRÉMIUM ! UJ MODELL AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE65S95FAT) 165CM 4K OLED 144HZ SMART 2025 CSÚCS TV! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE65S90FAT) 165CM 4K QD OLED 144HZ SMART UJ MODELL! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE65S90D) 165CM 4K Q-OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- SAMSUNG (QE55S95FAT) 140CM 4K 165HZ SMART OLED 2025-26 MODELL! AKCIÓ
- AKCIÓ! Intel Core Ultra 5 235 14 mag 14 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook Air M4 24GB 512GB Garancia! Starlight / SKY / SILVER
- Óriás! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 3080 / 16GB DDR4 / 512GB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vhiktor