- Bemutatkozott a OnePlus Nord 6
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Google Pixel topik
- 3D nyomtatással csökkentené a kijelző gyűrődését az Apple iPhone Foldnál
- Így néz ki és ekkor startol a Honor 600 Pro
- Hamarabb hajtogathatod az iPhone Foldot, mint vártad
- Google Pixel Watch 4 – Hé, Google, mennyi az idő?
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
válasz
dgyuri0123
üzenetére
Igen, valószínűleg azért homogén az alsó kép és csak a sarkok felé közeledve zöldül el a felső, mert az alsó a hibás.

Nagyobb szögből néha vörösít is, de életszerűbb használat közben az nem szokott előjönni, csak a zöld itt-ott (amin feltűnő, mert nem minden tartalomnál az).
(#12674) Joshi
- Tudom, a Panasonic OLED se ilyen. Az volt a legelső, amitt megállapítottam róla (ráadáősul pont erősen ferde szögből láttam meg, épp úgy nyílt rá az ajtó, hogy egyenesen besétálva pont elmész a TV mellett).
- De IPS? Ne káromkodjunk itt kérem.
(Sok LG IPS panelen több a "beépített" inhomogenitás, mint amit ez a bevonat csinál. Persze van aki nyer a lottón.)
- Ez érdekes, nem tudtam, hogy több is van. De relatív különbségekhez mindegy, míg ugyan az megy mindkettőre. Ez egy színes film, ami véletlenül sem realisztikus, de még mindig életszerűbb, mint a szintetikus tesztábrák...
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG (QE77S90FAEXXN) 195CM 4K SMART OLED PRÉMIUM ! UJ MODELL AKCIÓ!
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- LG (OLED83C43LA.) 210CM 4K SMART 120HZ OLED ! AKCIÓ!
- LG 48"-os Smart OLED TV (2025.-ös) - Dobozában,2026.Júliusig Garival!
- SAMSUNG (QE55S90DAE)140CM 4K OLED SMART CSÚCS TV ! AKCIÓ!
- Gamer billentyűzetek /Akko/Monsgeek/Montech/Asus/SteelSeries/Ozone/Deltaco/DE/UK/Számlával!/
- Új HP 15 Victus FHD IPS 144Hz i7-13620H 4.9Ghz 10mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 5060 8GB Win11 Garancia
- Új MSI 16 Vector QHD+ 240Hz Ultra 9 275HX 24mag 32GB DDR5 1TB SSD Nvidia RTX 5070 8GB Win11 Garancia
- S21 256/8 dobozában
- Jó áron eladó Lenovo ThinkPad T14s Gen 3/i5-1240P/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia/
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(Sok LG IPS panelen több a "beépített" inhomogenitás, mint amit ez a bevonat csinál. Persze van aki nyer a lottón.)
Vhiktor