Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- VoLTE/VoWiFi
- One mobilszolgáltatások
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Íme, a One UI 8
- Fotók, videók mobillal
- Ismét elérhető a One UI 7 a Galaxy S24-re
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Mentolka #12366 üzenetére
Nézd. Nekünk otthon (szüleimnél) van plazma és LCD. Nálam OLED. Én egyáltalán nem vagyok háklis az OLED mozgás megjelenítésére. Sőt. Szerintem rohadt jó. Én a teniszközvetítéseken tudom lemérni mert ott tudom, hogy mit kellene látnom. A labda nem hagy csíkot (nincs után húzás) és a játék dinamikája is nagyon jól átjön.
Egyedül egy dolog lehet zavaró, ha pl egy filmnél a svenkelés lassú akkor látszik, hogy kicsit recés a mozgás. (mondjuk olyan mint a moziban) De ezen a plazma sem segít sokat.Egy szó mint száz nekem teljesen megfelelő az OLED pedig csak egy 910v-m van, és előtte 10 évig plazmát néztem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Denon AVR-X4400H 11.2 csatornás házimozi erősítő, távirányítóval, dobozában, makulátlan külsővel
- SAMSUNG (SP-LSP7TFAXXH) 120" DLP LÉZER TV ! MAX 300CM !!!! AKCIÓ!
- Eladó szinte új Amazon Echo Buds 2 aktív zajszűrős TWS fülhallgató
- Újszerű, egyszer kipróbált Zoom LiveTrak L-8 többsávos kompakt keverőpult
- Campfire Audio Comet fülhallgató
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 34 VA 165Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- BANKMENTES 12 hónap Részletfizetés elérhető . Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest