Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
hunspikey
őstag
válasz
hunspikey
üzenetére
Szerk időn túl:
egyébként most jutott eszembe, hogy nálam az is ide sorolható, hogy miért vonakodok a DV gyári mozi módtól - nevezzük filmmakernek. Az van, hogy eskü valami hiba van vele, számtalanszor már reseteltem, de nekem az az egy profil a fekete közeli árnyalatoknál hibázik, legalábbis én visszataszítónak látom bizonyos átmenetek lekezelését. Más profilokban nem látok ilyet. Kicsit olyan a hiba a szememnek, mintha pószterizációs hiba lépne fel és nem a chrominance overshootra gondolok, mert nem mozgó képi részleteknél is látom időről időre. Szóval készségesen elfogadnom a Viktornak mint tanult műszerrel rendelkező szakembernek, hogy a referencia képhez ez a profil van kimérhetően a legközelebb és számok alapján ez a legjobb, de a valóságban nekem meg nem tetszik, sajnos több teljesen szubjektív okból is

Új hozzászólás Aktív témák
- LG 48C5 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- SAMSUNG (QE65S90D) 165CM 4K Q-OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- LG 55C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- SAMSUNG (QE55S90DAE)140CM 4K OLED SMART CSÚCS TV ! AKCIÓ!
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vhiktor