Hirdetés
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékony tokot, nagy és fényes kijelzőt kapott a Huawei Watch Fit 5 és Fit 5 Pro
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Xiaomi Watch 5 - kínai időszámítás
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
John D'oh
senior tag
válasz
syIex
üzenetére
Nekem S95D-m van és elképesztően gyönyörű képe van.
2017 óta ez a harmadik OLED-em (+pár napig volt egy negyedik amit nem tartottam meg)
QD után már nem fogok tudni W-re visszamenni a látottak alapján.Redditen és bárhol máshol a neten is az az általános vélemény, hogy glossy>matt.
Ettől még ez nem lesz így feltétlenül mivel teljesen szubjektív. Neked kell eldönteni a saját szemedddel.Én mondjuk sötétben nézek mindent este mert akkor van időm, de amikor szombat reggel odaülök pár perce a gyerek mellé mesenézés közben mindig elámulok, hogy ez a TV egy fekete lyuk, úgy elnyel minden tükröződést. Nekünk konkrétan a fél fal ablak a TV mellett.
Én a hátrányát észre sem veszem.Persze benne van a pakliban, hogy bármelyik nap letolhatja a gatyáját hiszen a Samsung már nem az ami sok éve volt.
Konrétan van egy nagyon régi LCD-m (még jóval a LED TV-k előttről) és mint az új, de ezek már nem fogják addig bírni az tuti.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 77B4 - 77" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG OLED 65 G4 - 165cm, 4k - szépséghibás - ÁRON ALUL
- LG 55G5 - 55" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG OLED55BX3LB 4K 120 Hz Smart TV
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- Bomba ár! Asus R512CA - Core i3 I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
- Xiaomi 17 Ultra 512GB Starlit Green Karcmentes állapot 16GB RAM 2029.03.05 Media Markt Garancia!
- DDR5 8GB / 16GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- LG UltraGear 34GS95QE-W OLED Monitor! / 3440x1440 / 0.03ms / 240Hz / FreeSync / G-Sync! BeszámítOK!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor