Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Swami

senior tag

Mivel a Telekomtól nem jött válasz a garanciát illetően, felhívtam a Samsung supportot, ahol egy hölgy vette fel. Elmeséltem a bánatom, amihez nagyon kedvesen állt hozzá. Az s90c-n engedélyeztem a távoli hozzáférést (nem ez a neve, de most már nem megyek ki a nappaliba megnézni a pontos megnevezést), szóval engedélyeztem, ő meg futtatott rajta egy tesztet. Mondta, hogy nem lát semmi problémát, az alaplapnak nincs baja, viszont engedélyezem-e, hogy egy full resetet csináljon rajta. Mondtam hogy persze, de én is megcsináltam már egy párszor, mire mondta, hogy amit ő csinál, az full full reset.
    Most kamuzott, vagy tényleg van ilyen?
    Már csak azért, mert mintha nem látnám a lilás elszíneződést, mondjuk hagytam ECO módban majdnem gyári értékekkel, csak a képjavító, meg a smart fényviszonyok, stb. funkciókat kapcsoltam ki és meleg 1-re állítottam a képet. Persze sok időm nem volt ma tesztelni, talán majd holnap.
    Szóval lehet, hogy távolról a full reset használhatott? Mert másba nem nyúlt bele, mert szerintem nem is informatikus, hanem call centeres, bár ki tudja...

Új hozzászólás Aktív témák