- Fotók, videók mobillal
- Túl jól fogy az S26, túlóráznia kell a gyártósoroknak
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Macrodroid
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Elindult a szomszéd robotaxi szolgáltatása
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
-
Mobilarena
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
newill
újonc
Sziasztok,
Segítséget szeretnék kérni.
Ma kaptam meg egy Samsung G5 oled (G50SF) monitort, aminek a képével nagyon megvagyok elégedve.
Egy PC Displayporton és egy konzol HDMI-n van rákötve.
Viszont egy olyan gondom adódott hogy, hiába kapcsolom be az automata forrásválasztást egyszerűen nem hajlandó váltani.
Ha kikapcsolom a PCt és utána bekapcsolom a konzolt nem adja be a képet és ugyanez fordítva is fennáll, csak a bekapcsoló gomb nyomására hajlandó az adott forrást megjeleníteni.
Csináltam már gyári visszaállítást, de nem történt változás.
Neten talált infó alapján, próbáltam azt is hogy kihúzom fél percre a monitort a tápból, majd a bekapcsoló gomb nyomva tartása mellett visszadugom, de ez se segített.
Nagyon bejön a monitor, de teljesen tanácstalan vagyok hogy mit lehetne még csinálni
Esetleg lehet hogy kifogtam egy problémás darabot?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte M32U Arm Edition 31,5 144Hz IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG UltraGear 24GS60F-B IPS Monitor! 1920x1080 / 180Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- 27" AOC Q27G3XMN Gaming MiniLED "1100Nit" (Garanciás)
- SAMSUNG LS32DG800SU ) 240HZ 4K OLED GAMER MONITOR !! AKCIÓ
- MSI 321URX OLED / 32 / 4K / 240hz / 0.03ms
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 9700 / RTX 3070 / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 16GB DDR4 / GTX 1650 Super / 500 SSD
- ÚJ 15" Microsoft Surface Laptop 7 X Elite 16GB 512GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Skynet258