Hirdetés
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Újévi fogadalmaink megtartásában segítene az új Amazfit Active Max
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
-
Mobilarena
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
ftamas0201
senior tag
Végül úgy döntöttem, hogy megy vissza, elállok tőle (Ha befogadja az alza egyáltalán, egyelőre még várakoztat). A Text Clarity valószínűleg nem a legrosszabb, de a színes betűkön, az apróbb betűkön még így is eléggé látom pedig kb 70-80cm-ről nézem, de ezt már kivesézték ugye itt hogy WQHD felbontáson ez azért erősebb és valószínűleg 4k-n nem látható viszont nem szerettem volna és ezért is gondoltam hogy egy 4th tandem oled hátha már valamilyen szinten rendben lesz, ugye ezzel reklámozták is, hogy jelentősen javul, de mint mondtam én nem láttam előtte WOLED-et és QD-OLED-et ezért nem tudom milyen a többi generáción és nincs összehasonlítási alapom. Egyelőre visszatérek az LG 27GP850P-B monitoromhoz és elengedem az oledet pedig az 55CX3 tv-met imádom, de itt teljesen más a felhasználás monitor tekintetében, míg ott csak film és videónézés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sweet.tv - internetes TV
- Samsung kuponkunyeráló
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Haditechnika, harcászat
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4226
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic V5 Black 16/512 GB Újszerű, kipróbált Garancia 2028. 12. 02-ig
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Skynet258