Hirdetés
- Google Pixel topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
hopeless69
csendes tag
Én mindenképpen fehéret akartam,de óriási macera. Az árak kb 10%-al drágábbak, mire eldöntöttem valamit már el is fogyott vagy az árak kilőttek ram és ssd miatt kb a hajam téptem. Az a ram amit vettem most kb 80 e és 45 ről indult.
Az NZXT hűtővel szerencsém volt, mert amit rendeltem másnap kb fél áron lehetett beszerezni ezért gyorsan újrarendeltem és 80 helyett 44 lett.
A ház is drága volt, de az NZXT H9 full verzió mellett döntöttem, mert járt hozzá HUB, és 7 gyári venti, ami eleve nagyon drága és így jobban jött ki. A hátránya az kb annyi, hogy mocskos nagy a ház plust nehéz is. Viszont ebben pakolászni egy álom mindenre is gondoltak.
A tápot spec benéztem az ASUS táp fehér,de a kábelei feketék. Persze nem olyan egyszerű kábelt cserélni,mert a pinek nem fognak egyezni ezzel a táppal, szóval egyelőre hanyagolom.
Itt még telepítés előtt van (piros led miatt) és még a kábeleken húzgáltam egy kicsit utána. 820.ban állt meg. Ha nem fehét és még időben vettem volna ramot ssd-t szerintem 700 alá ment volna kissebb hűtés mellett.
Viszont WOT-ban a 400 körüli FPS és a 35 fok nagyon meglepett. Ahhoz a játékhoz túl lett építve. De majd még meg lesz dolgoztatva egy jobb monitorral is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- PH! Darts
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Trollok komolyan
- Alkoholista nevelde
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Külső támadás érte a Rainbow Six: Siege szervereit
- További aktív témák...
- iPhone 17 Pro Max Mélykék - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Apple iPhone 15 ProMax 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- magyar billentyűzet - 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Skynet258