- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 17 - alap
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Amazfit GTR 3 Pro - szintkülönbség
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A26 - csak a szokásos
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- MIUI / HyperOS topik
- Több könyvet passzolna el a Samsung, mint kagylót
- Megvan a Xiaomi 17 és 17 Ultra európai ára
-
Mobilarena
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
HEAHEA
aktív tag
válasz
4264adam
üzenetére
4264adam és deathcrow42 , köszönöm a válaszotokat!
Közben még kutakodtam. Amennyiben a monitor hátulján lévő gombot kb. 3 másodpercig nyomvatartjuk, akkor kikapcsol és nem villog a led, kikapcsol a monitor. Kipróbáltam, működik. Elmúlt a karácsonyi fény, nincs még itt az ideje.
hopeless69: Februárban raktam össze egy konfigot, tervben volt a full fehér építés is, de aztán csak a gyári házventik lettek benne azok.
Amennyiben nem zárkózol el a külföldi vásárlástól, akkor itt van a német amazon. [ LG 34GS95QE-W] 260e Ft körül szállítással. Csak egy példa, nézz szét ,amennyiben úgy gondolod!
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Okos Otthon / Smart Home
- OLED TV topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- One mobilszolgáltatások
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Xbox Series X|S
- Apple iPhone 17 - alap
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 2TB SSD RTX 5070Ti 16GB Asus ROG Strix Helios GX601 750W
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Közben még kutakodtam. Amennyiben a monitor hátulján lévő gombot kb. 3 másodpercig nyomvatartjuk, akkor kikapcsol és nem villog a led, kikapcsol a monitor. Kipróbáltam, működik. Elmúlt a karácsonyi fény, nincs még itt az ideje.
Skynet258