Hirdetés
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
4264adam
nagyúr
válasz
szasanyi
üzenetére
Hasonlóan tapasztaltam én is a Matte / Glossy értékeket. Jelenleg még a panel lakás nappaliban vagyok mellettem az ablak déli tájolásban, tehát folyamatos nappali a fény és semmi gondom vele. A házban majd keleti szoba lesz a PC helye dedikáltan csak erre használva, keleti ablakkal így ott semmi direkt fény nem fogja érni tovább javítva az élményt.
SDR: 40% nappal is este néha leveszem 30-ra.
HDR: 80% nappal és éjszaka is
Védelem: Mindent hagytam gyárin. nem aktiváltam semmit végül.Annyi még, hogy hétköznaponként max 2-3 órát használom. Nem sok a fogyasztás.
Elfog majd kelni, annyiért amennyiért viszik most már, mert minden ezres több mint a 0Ft
Új hozzászólás Aktív témák
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Androidos fejegységek
- EA Sports WRC '23
- CES 2026: a mechanikus billentyűzet és a Stream Deck házassága amerikai módra
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- OLED TV topic
- RAM topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Windows 11
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G7S28BG700EP 28 144Hz IPS4K 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! BenQ GW2270 22 75Hz VA FHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung C27F396FHR 27 VA FHD 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! HP ZR2440w 24 60Hz IPS FHD 6ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Acer Vero V277 27 75Hz IPS FHD 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3743, 91% Akkumulátor
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 94% Akkumulátor
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX A4000 8GB Garis!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! HP ZR2440w 24 60Hz IPS FHD 6ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Skynet258