- Hivatalos a Poco X8 Pro Max gigantikus akkukapacitása
- Macrodroid
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Akciófigyelő: Ajándékokkal érkeztek meg az új Dreame porszívók
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Ja, nem olvastam vegig, az kimaradt, hogy otthon “belőheted” magadnak. Mondjuk én nagyon ebben sem bíznék, ahogy most átfutottam, vannak azért gondok a pontossággal. Na mindegy, továbbra is azt mondom, hogy ha tudni akarod, hogy mi történik az egészségeddel, akkor orvosi műszerre (vizsgálatra) van szükséged. Mindezt úgy, hogy amúgy nekem is minden szart mér az órám, ami perpill órával mérhető (kivéve ekg, véroxigén, de azok a szenzorok még amúgy is béta állapotban vannak), emellett napi 4x mérek vérnyomást (omron felkaros mérővel, és reggelente ráállok a testösszetételes okosmérlegre (na, ez végképp mutat aztán mindenféle fura dolgokat).
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Milyen autót vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Diablo IV
- Asztrofotózás
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- További aktív témák...
- Beszámítás! Asus VZ239HE-W White 75Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Asus ROG Strix Scar Edition G533Z notebook-i7 12700H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3060 6GB W11
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4650
- AKCIÓ! CSAK KIBONTOTT Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest