Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Európába tart a Xiaomi Watch 5, eSIM-es verzió is jöhet
- Garmin Venu 4 - a nagy ugrás
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
szőröscica
üzenetére
Egyedül az élelmiszerben látom ezt a jelenséget, de ott se úgy, hogy az olaszban gyártott nutella mondjuk szarabb a HU, mint a DE polcon, hanem hogy eleve a kínálat is más, és konkrétan mondjuk sonkafelvágottból ami a németeknél a legalja, és nem szívesen veszi senki, az a magyaroknál prémium termék, és van még két árszint alatta. Mondjuk én olyan kiírást sem láttam még semmilyen hústerméken a labancoknál, hogy 15-20% húst tartalmaz. Mo-n meg néztem bután, hogy ezmiafasz. Aztán megvettem az áruház saját márkás termékét, amit ismertem a német boltból, és aminek a német címkére volt ráragasztva a magyar nyelvű. Sör ugyanez. Inkább német dobozost veszek, ami át van matricázva magyarra. Tejtermékeknél meg azon akadok ki mindig, hogy ha van is laktózmentes, akkor dupla áron. Itt is drágább, de mondjuk kb 10 centtel termékenként...
Amúgy meg az a (nem) vicc, hogy az élelmiszer lassan drágább Mo-n, mint nálunk. A minőséget meg lásd fent. Egy palack frissen facsart narancslé egy ezres fölött van? Felénk most, az ordas nagy inflációval ment fel 1,5-ről 2 euróra literje. Mo-n meg tiszta burzsujnak érzem magam, amikor beleteszek 2-3 palackot a kosárba a heti bevásárlásnál.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- The Crew sorozat
- Azonnali notebookos kérdések órája
- BestBuy ruhás topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- A cégvezetők látják az AI költségeit, csak azt nem hogyan lesz ebből haszon
- A '90-es évek jutnak az eszünkbe az ATK készülő egeréről
- TCL LCD és LED TV-k
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 4500 8GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Samsung Galaxy S21 független 8/128 akku:96% ÚJSZERŰ
- Nvidia Quadro P400/ P620/ P1000/ T400/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- 213 - Lenovo Legion 5 (15ACH6H) - AMD Ryzen 5 5600H, RTX 3060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest