- Mindenki mosolyog a OnePlus 15T tesztfotóin
- Yettel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Szerény teleppel érkezik a Galaxy A37/A57
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Szingapúri tanúsítvány utal a Xiaomi 17T széria nemzetközi érkezésére
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
USB-C töltőt csak az utolsó iphone kapott, szóval emiatt nem cseréltem le a családban az összes telefont tavaly fejvesztve. Van elég lightning kábelünk, eddig is elvoltunk vele. Lányom ipadje az már új usb-s, az almás órája meg valami fura saját töltős. A garminjainkról nem is beszélve. Mi asszonnyal valami öreg ipadeket használunk, ez meg az iphone töltőjével megy. Biciklilámpák, biciklis komputer, kutya világítós nyakörve, meg ki tudja még mik meg micro usb-sek. Mondjuk a micro usb-nél bármi jobb, gyerekek anno az androidos tableteket pár hónap alatt tették tölthetetlenné, de a telefonokkal, mp3 lejátszókkal is mindig baj volt. Akkoriban pont ez is érv volt az iphone-ra váltás miatt. Szóval ja, szép lenne, ha mindenhez egyféle töltő lenne, de még nem tart ott a világ.
12 minit párom használ, van, hogy napközben is töltőre dugja, de ő elég sokat beszél is rajta. Meg asszem, a miniben eleve kisebb is az akku. No meg ő újan kapta, szóval az is már 3+ éves, és még a gyári akkuval fut, ahhoz képest nem rossz.
Használt, felújítottat mifelénk garival adják, engem meg hidegen hagy, hogy nem én vagyok az első tulaj, ellenben szeretem, ha valami kb féláron van. Meg melóban, sportolásnál nem féltem így annyira, mintha dupla annyiért vettem volna (lekopogom, de még sose vertem oda sehova, de voltak necces esetek), technikából meg nekem simán jó a 2-3 éves is, én azt is elégedetten használom még 3-4 évig.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Mindenki mosolyog a OnePlus 15T tesztfotóin
- Yettel topik
- Gaming notebook topik
- LEGO klub
- Parkside szerszám kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Szerény teleppel érkezik a Galaxy A37/A57
- További aktív témák...
- Asus ZenBook 13", OLED, Ryzen 7 5800U, 16gb/1tb
- XPS 9350 13.4" FHD+ IPS Ultra 7 258V 32GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Dell Latitude 7320 - i7-1165G7
- Zenbook UX3404VA 14.5" 3K OLED i5-13500H 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Apple MacBook Pro 14" (2021) M1 Pro - 32GB/1TB / 91% akku - Újszerű - 12 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitedesk 800 G2 SFF brand - i7 6700 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB W10
- Apple iPhone Air 256GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár INGYENES SZÁLLÍTÁS
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Samsung Galaxy A17 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo LEGION 5 PRO Ultra 7 255HX 32GB RAM 1TB SSD RTX 5070 8GB 16" QHD+ 3év Prémium GAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest