Hirdetés
- Karácsonykor nyerte meg a Honor az üzemidőcsatát
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Tavaszi szél S26-ot áraszt, a nyári hőség meg exynosos Flipet
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
USB-C töltőt csak az utolsó iphone kapott, szóval emiatt nem cseréltem le a családban az összes telefont tavaly fejvesztve. Van elég lightning kábelünk, eddig is elvoltunk vele. Lányom ipadje az már új usb-s, az almás órája meg valami fura saját töltős. A garminjainkról nem is beszélve. Mi asszonnyal valami öreg ipadeket használunk, ez meg az iphone töltőjével megy. Biciklilámpák, biciklis komputer, kutya világítós nyakörve, meg ki tudja még mik meg micro usb-sek. Mondjuk a micro usb-nél bármi jobb, gyerekek anno az androidos tableteket pár hónap alatt tették tölthetetlenné, de a telefonokkal, mp3 lejátszókkal is mindig baj volt. Akkoriban pont ez is érv volt az iphone-ra váltás miatt. Szóval ja, szép lenne, ha mindenhez egyféle töltő lenne, de még nem tart ott a világ.
12 minit párom használ, van, hogy napközben is töltőre dugja, de ő elég sokat beszél is rajta. Meg asszem, a miniben eleve kisebb is az akku. No meg ő újan kapta, szóval az is már 3+ éves, és még a gyári akkuval fut, ahhoz képest nem rossz.
Használt, felújítottat mifelénk garival adják, engem meg hidegen hagy, hogy nem én vagyok az első tulaj, ellenben szeretem, ha valami kb féláron van. Meg melóban, sportolásnál nem féltem így annyira, mintha dupla annyiért vettem volna (lekopogom, de még sose vertem oda sehova, de voltak necces esetek), technikából meg nekem simán jó a 2-3 éves is, én azt is elégedetten használom még 3-4 évig.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- eGPU tapasztalatok
- Androidos fejegységek
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- Könyvajánló
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- YouTube
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Gamer PC - INTEL I7-14700KF / RTX4080 SUPER 16GB / 32GB DDR5 / 3TB SSD / 1000W 80+GOLD / 360 AIO
- Dell Optiplex 3050 Sff i5-7G /8 gb ddr4/NVME foglalt/ 250gb ssd
- AMD Radeon RX 7600 8GB OC HIBÁTLAN!!
- Hibátlan 2+ Év Garancia! GIGABYTE GeForce RTX 4060 EAGLE OC 8GB
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
- Microsoft Surface Pro 7+ - Újszerű, billentyűzettel és ceruzával
- Iphone 11 Pro 64GB 100% (1év Garancia)
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó projektorok!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest