Hirdetés
- Yettel topik
- iPhone topik
- iPhone Ultra néven jöhet az Apple első foldja, nem lesz olcsó mulatság
- Telekom mobilszolgáltatások
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 18. helyet ért a Samsung Galaxy S26 Ultra kamerarendszere a DxOMarknál
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- MWC 2026: Kezünkben a Vivo V70, megvan a magyar ára is
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
Ja, meg vagy 300 kilóval nehezebb. Már a rav4, asszem arról volt szó. De legalább annyira aerodinamikus, mint egy kétajtós szekrény. Amúgy most megnéztem, az enyém is csak 1,5 tonna üresen, nem 1,6. Viszont a toyota 1400 kg-t ad meg a hybrid corolla kombira, ami valami egészen hihetetlen érték úgy akkupakkostól, mindenestül. Kukac, neked mi van a forgalmiba írva üres önsúlynak? Nem sürgős, csak ha egyszer a kezedbe kerül a papír.
Voltam amúgy új Priust nézni nyár végén, mondták, hogy ááá, az még nincs, ők is csak egy példányt láttak mutatóba, de amúgy is csak őszre tervezték a bevezetését. Ehhez képest tesztek év eleje óta vannak róla, azokban speciel nyár eleji értékesítésről volt szó. Júniusban már olyan hírlevelet kaptam, hogy ittavanni, jelentkezzek tesztvezetésre! De rendesek voltak, megengedték, hogy meghagyjam az adataimat, és értesítenek, ha lesz megtekinthető példány. Na, ez azóta sem történt meg, pedig mondtam nekik, hogy jövő év elején lejár a lízingem, szóval relatíve sürgős lenne. Aztán megpróbáltak rábeszélni egy Corollára. De csak azután, amikor mondtam, hogy a nyomorult suvjaik nem érdekelnek. Mondjuk a Corolla se nagyon. Annyira ugyan nem borzalmasan ocsmány, mint a suvok, de épp eléggé, hogy utálnám használni. Az új Prius viszont nem néz ki rosszul képeken (élőben meg ugye még kb senki nem látta), a technika meg nagyon tetszik, ami alatta van.
Bár ahogy a dolgok állnak, szerintem megtartom a Mazdát, ha sikerül megegyezni a lízingcéggel (mármint ha nem valami pofátlan árat kérnek érte).
p
Új hozzászólás Aktív témák
- P14s Gen5 14.5" 3K IPS Ultra 7 165H RTX 500 Ada 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- DJI Mini 3 RC drón szett - újszerű állapotban, táskával
- Asztali PC , i7 9700 , RX 6600 XT , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Microsoft Xbox Series X 1TB Játékkonzol 2 konti (kiegészítőkkel)
- ZBook Fury 17 G7 17.3" FHD IPS i7-10850H RTX 3000 32GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4270, 100% Akkumulátor
- ÚJ MacBook Pro 14" M4 PRO 24GB 512GB Space Black
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest