- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Motorola Moto Watch – még nem teljes a kör
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Telekom mobilszolgáltatások
- Hivatalos: ekkor mutatkozik be a vivo X300 Ultra, és így néz ki hátulról
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Nalunk 15 éves MDF lapos konyha van. Ilyen hukye fényes eleje volt, véletlenül ráment a forró víz, le is vált a fólia, alatta kenyér Piri to volt, ott us fellerdult. Tavaly leszaggattam az egész fóliát , lefestettem. Így úgy ahogy kinez, de a mosogató akatt már pluszban össze vsn csavarozva , néhány zsaner lóg, stb.
Kb akkor vagyok hajlandó új bútorba ruházni, mikor mar kamaszok a gyerekek ).
( kedvencem a kos 3 éves aki villával utogeti az étkező asztalt , hiába szólok rá) -
parandroid
félisten
Nyilván egy csomó mindentől függ. Inkább úgy értettem, hogy 10 évesnél idősebbet már biztosan nem éri meg költöztetni. Gardróbot még talán, konyhát aligha. Persze ha a következő lakó nem venné át, mert ő is új konyhát akar, neked meg van affinitásod barkácsolni, akkor egyes részeit megérheti scavengelni, de egyben úgysem beépíthető, előlapok valószínűleg már sérültek, zsanérok lógnak, munkalapok úgysem passzolnak, és sérültek is nagy valószínűséggel, itt-ott elázott, vagy lemoshatatlanul foltos… No meg egy csomó megkötés úgy megtervezni az újat, hogy belepasszoljanak a réginek a dolgai. Pláne, hogy a ki-be szerelésnek, meg a szállításnak is van költsége.
Szóval helyben valszeg használható az még 10 évig, főleg, ha vigyáztál rá, meg kicsit ‘törődve van vele’, de te sem véletlenül nem vitted magaddal.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen videókártyát?
- Milyen okostelefont vegyek?
- A jövőben egy új foglalat több CPU-generációt is kiszolgál majd az Intelnél
- LEGO klub
- Windows 11: miért nem vált mindenki?
- Formula-1
- Drón topik
- További aktív témák...
- ASUS ROG Strix RTX 3080 10G OC Gaming White (fehér)
- Yenkee YMC 1030 Mikrofon Kit (mikrofontartó kar, kábel, stb.)
- Corsair VENGEANCE LED 32GB (2x16GB) DDR4 2666MHz (Beszámítás)
- Manfrotto XPRO videó monopod + fluidtech talp + MVH500AH fluid fej (MVMXPRO500)
- SAMSUNG LS32DG800SU ) 240HZ 4K OLED GAMER MONITOR !! AKCIÓ
- Nothing Phone (1) / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Asus 17 TUF Gaming FHD IPS 144Hz G-Sync Ryzen7 7435HS 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- LG 34GX90SA - 34" Ívelt Smart OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest