- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Hamarosan lesz a Nothingnak mondani valója
- One mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Elődje legnagyobb hibáját javítja az iPhone 17e
- OnePlus 15R - régen minden jobb volt
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Nalunk 15 éves MDF lapos konyha van. Ilyen hukye fényes eleje volt, véletlenül ráment a forró víz, le is vált a fólia, alatta kenyér Piri to volt, ott us fellerdult. Tavaly leszaggattam az egész fóliát , lefestettem. Így úgy ahogy kinez, de a mosogató akatt már pluszban össze vsn csavarozva , néhány zsaner lóg, stb.
Kb akkor vagyok hajlandó új bútorba ruházni, mikor mar kamaszok a gyerekek ).
( kedvencem a kos 3 éves aki villával utogeti az étkező asztalt , hiába szólok rá) -
parandroid
félisten
Nyilván egy csomó mindentől függ. Inkább úgy értettem, hogy 10 évesnél idősebbet már biztosan nem éri meg költöztetni. Gardróbot még talán, konyhát aligha. Persze ha a következő lakó nem venné át, mert ő is új konyhát akar, neked meg van affinitásod barkácsolni, akkor egyes részeit megérheti scavengelni, de egyben úgysem beépíthető, előlapok valószínűleg már sérültek, zsanérok lógnak, munkalapok úgysem passzolnak, és sérültek is nagy valószínűséggel, itt-ott elázott, vagy lemoshatatlanul foltos… No meg egy csomó megkötés úgy megtervezni az újat, hogy belepasszoljanak a réginek a dolgai. Pláne, hogy a ki-be szerelésnek, meg a szállításnak is van költsége.
Szóval helyben valszeg használható az még 10 évig, főleg, ha vigyáztál rá, meg kicsit ‘törődve van vele’, de te sem véletlenül nem vitted magaddal.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Gaming notebook topik
- Beperelte a BYD Amerikát
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nem akármilyen új GeForce jöhet idén
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Hamarosan lesz a Nothingnak mondani valója
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- PS5 / EDGE kontroller analóg cseréje GuliKit 720 TMR érzékelősre, 1 év garancia!!!
- MSI Prestige A16 AI+ Ryzen AI 9, 32GB DDR5 7500, QHD+ 165Hz csúcskategóriás ultralaptop!
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3050/4070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 70 féle ház!
- Bontatlan Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) + hűtött VRM-es Z890 alaplap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- 232 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Autós kamera eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4248,100% Akksi
- Apple iPhone 13 Pro 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest