- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Táncolni még nem tud, de stabilan áll az Android 17 a lábán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Oppo a Vivónak: hagyd otthon a telekonvertert!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoLF
veterán
nyilván ősfaszságot akartam írni
az általánosítás nem szép dolog, attól függetlenül, hogy a legtöbb ember tényleg így gondolkodik - attól még tényként nehezen kezelhető a mögöttes tartalom.sok ismerősöm van akinek nagy autója van, mégsem kompenzál, hanem egyszerűen az ember is nagy/családja is nagy/szeret hurcolni dolgokat amik nagyok.
ismerek persze olyat is aki kicsi/kompenzálni akar és nagy autója van, vicces is amikor úgy száll ki az autóból mintha egy muralóról szállna le, ettől még maga a sztereotípia ősfaszság, mert számosítani nem lehet hogy mi a tény és mi a vélt valóság.
USA-ban lényegében az emberek 80%a kompenzál, vagy csak simán nincs lehetőségük másféle autót venni/azt szokták meg, mert így nőttek föl? nyilván nem az olajválság utáni honda civicekre gondolok.
a végső kérdésem pedig arra irányult, hogy ha nekem van egy kis meg egy nagy autóm is és mindkettőt élvezettel használom, akkor szerinted én kompenzálok, vagy nem? vagy csak akkor kompenzálok, amikor a nagyot használom? vagy mi alapján lehet ezt megállapítani?

Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Assetto Corsa Rally
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Renault, Dacia topik
- Gaming notebook topik
- Robogó, kismotor
- Trollok komolyan
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- MSI Thin GF63 12VF RTX 4060 / 144Hz / SZINTE ÚJ!
- Thrustmaster TMX Force Feedback Kormány- és Pedálkészlet
- 27% - AOC C24G2AE Monitor! / 1920x1080 / 165Hz / 1ms / FreeSync
- AKCIÓ! Dell XPS 13 9305 13 FHD üzleti notebook -i5 1135G7 8GB DDR4 512GB SSD Intel IRIS XE W11
- LG 27GX700A-B - 27" OLED Tandem / QHD 2K / 280Hz 0.03ms / 1500 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest