Hirdetés
- Ultrák küzdelme várható Európában 2026-ban
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Android szakmai topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Aranyozott különkiadást kapott a Red Magic 11 Pro+
Új hozzászólás Aktív témák
-
lenox
veterán
1-2 pelda is bizonyitja a jelenseg letezeset, a te velemenyed szerint viszont "a legtöbb ember tényleg így gondolkodik", akkor most mirol beszelunk? Igen, biztos van akinek 0 cm-t jelent, sot, van akinel eppen ego egy adott auto, tehat akar negativ is lehet.
a végső kérdésem pedig arra irányult, hogy ha nekem van egy kis meg egy nagy autóm is és mindkettőt élvezettel használom, akkor szerinted én kompenzálok, vagy nem? vagy csak akkor kompenzálok, amikor a nagyot használom? vagy mi alapján lehet ezt megállapítani?

Hogy neked hany centit ad hozza, az rajtad mulik, miert nekem kene megmondanom? Mentalis, objektiven nem letezik, csak fejben, magatol ertetodoen mindenkieben lehet mas.
Szoval ezt te jobban tudod, mint en. Sokvaltozos, pl ha a nagyobb kek, ketajtos, V8, de Zil-nek hivjak, akkor valszeg nem. Ha RR, akkor az igenre tippelnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Ultrák küzdelme várható Európában 2026-ban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Arc Raiders
- OLED monitor topic
- 3D nyomtatás
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Tablet S9 FE, 128GB, 5G, SM-X516BLGA
- VICC ÁR! Dell Precision 7530 - Xeon E2186M (i9-8950HK++) / 32GB RAM 512GB SSD Quadro P2000
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest