Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Google Pixel topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Túl jól fogy az S26, túlóráznia kell a gyártósoroknak
- Apple Watch
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
ToBeY
nagyúr
Elmentem a héten az állatkertbe mert utoljára hat évesen voltam,és kíváncsi voltam hogy milyen.Hát nem tudom,hogy felnőtt fejjel volt csak szar és ez egy gyermeknek szórakoztató,de kiábrándító volt az egész.
Mindenhol üvöltő óvodás korú gyerekek pedig direkt hétköznap mentem.Állatok alig voltak a kifutójukban ami meg volt, az messze,a fal mellett aludt háttal,kb mintha le lettek volna szedálva
De legalább rengeteg lóvéba került az egész,olyan magyaros volt az egész.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus Master RTX 3070 8GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF Gaming OC RTX 3080 10GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Pulse RX 6800 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Gaming X RTX 3060Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asrock Phantom Gaming OC RX 7800XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- Razer Cobra Lightweight Minecraft Edition RGB Gaming Egér!
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- Eredeti DELL 330W töltők (ADP-330AB D)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% - ÚJ Dell Alienware AW2725DF QD-OLED Monitor! 2560x1440 / 360Hz / 0.03ms / Adaptive-Sync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest